Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am meritat suspendarea”. Dan Petrescu nu are linişte după ce a fost sancţionat de LPF: ”Suspendaţi şi arbitrul, că a făcut praf meciul”

”Am meritat suspendarea”. Dan Petrescu nu are linişte după ce a fost sancţionat de LPF: ”Suspendaţi şi arbitrul, că a făcut praf meciul”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a comentat suspendarea pe care a primit-o după ce a făcut scandal la meciul dintre CFR Cluj şi Chindia Târgovişte, din etapa a patra a Superligii. Antrenorul campioanei consideră că ar trebui suspendat şi arbitrul atunci când acesta greşeşte.

Dan Petrescu a fost sancţionat de LPF după meciul cu scandal Chindia Târgovişte - CFR Cluj, scor 0-2. Acesta a fost suspendat două meciuri şi va fi ”păzit” de un delegat de joc pentru a nu comunica cu echipa.

În conferinţa de presă premergătoare duelului cu Şahtior Soligorsk, Dan Petrescu a comentat pedeapsa primită.

Dan Petrescu nu are linişte după ce a fost sancţionat de LPF: ”Am meritat suspendarea, dar...”

Antrenorul campioanei a precizat că şi-a meritat suspendarea, dar cere ca şi arbitri să fie suspendaţi atunci când aceştia greşesc.

Dan Petrescu este de părere că echipa sa a fost privată de trei puncte importante, în duelul cu FC U Craiova, pierdut de clujeni cu scorul de 3-1.

În concepţia lui Dan Petrescu, CFR Cluj ar fi trebuit să aibă 12 puncte faţă de 9, câte are în realitate, după patru etape.

”Am meritat suspendarea. Sper să fie suspendaţi şi arbitri. Eu merit ce am făcut, recunosc, dar CFR nu are 12 din cauza cui? Că arbitrul de la Craiova a făcut două greşeli mari împotriva lui CFR.

Iar acel arbitru ori cel de de la VAR au arbitrat în continuare. În Italia, arbitrii care greşesc sunt suspendaţi. Eu am greşit, sunt suspendat, recunosc. Bravo, suspendaţi şi arbitrul, că a făcut praf meciul.

Eu am vrut VAR, dar, din păcate, VAR e împotriva mea până acum. Trebuia să avem 12 puncte.

Dacă un arbitru greşeşte în faze importante trebuie să îl înţelegem. Dar când ai şi VAR, te uiţi de 100 de ori la fază, dacă vezi că nu e penalty, nu dai penalty, dacă e, dai. Nu trebuie să fii arbitru, poţi să pui la VAR pe oricine. 

E clar că echipele din cupele europene au schimbat antrenorii, numai Bergodi şi cu mine am rămas. Sper să rămânem amândoi cât mai mult”, a declarat Dan Petrescu. 

CFR Cluj o va întâlni pe Şahtior Soligorsk, în manşa a doua din turul al treilea preliminar al Conference League. În tur, scorul a fost egal, 0-0.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare