Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a auzit scuza lui Dan Petrescu pentru gestul controversat făcut: "Are o fobie. Nu ştiu câtă lume ştie asta" | EXCLUSIV

MM Stoica a auzit scuza lui Dan Petrescu pentru gestul controversat făcut: "Are o fobie. Nu ştiu câtă lume ştie asta" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a comentat momentente tensionate petrecute în Chindia Târgovişte - CFR Cluj 0-2 şi a dezvăluit ce fobie are antrenorul Dan Petrescu.

Mihai Stoica, despre Dan Petrescu: "Are o fobie. Nu ştiu câtă lume ştie asta"

La finalul victoriei de la Ploieşti cu Chindia Târgovişte, niciun antrenor de la CFR Cluj nu a venit să ofere o reacţie reporterilor, după un meci cu trei eliminări în tabăra ardelenilor. 

Cei de la CFR Cluj au susţinut că se grăbesc să prindă avionul spre casă, iar Mihai Stoica şi-a adus aminte despre un amănunt din cadrul perioadei în care a colaborat cu Dan Petrescu la Unirea Urziceni. 

"Eu zic să-i daţi nişte circumstanţe atenuante, pentru că a fost Turcia, au jucat (n.r. - cu Şahtior Soligorsk în prima manşă a turului III preliminar Conference League). Au venit, au stat numai prin cantonament. 

Prea multe meciuri, el are şi o fobie de avion. Nu ştiu câtă lume ştie asta. Am lcurat cu el şi ştiu că e un factor de stres suplimentar. De foarte multe ori când mergeam în cantoament în Austria, el venea cu maşina numai ca să scape de un zbor. Chiar râdeam de el <<Te-ai dus la Krasnodar şi zburai câte 16 ore, că acolo nu mai puteai să mergi cu maşina, că ajungeai după o lună>>", a declarat expertul Orange Sport. 

CFR Cluj, decizie ciudată după victoria cu Chindia Târgovişte

Din informaţiile Orange Sport, Dan Petrescu le-a cerut socoteală arbitrilor la finalul celor 90 de minute. Antrenorul i-a aşteptat pe hol, după eliminare, şi a fost calmat de Cristian Panin. 

Deşi a fost aşteptat să ofere o reacţie în faţa reporterilor, Dan Petrescu şi niciun alt antrenor al lui CFR Cluj n-au venit să vorbească pentru media. 

Campionii României au susţinut că se grăbesc, pentru că pierd avionul spre Cluj. În schimb, Dan Petrescu s-a oprit să facă poze cu fanii, înainte de a urca în autocar. 

Această decizie luată de clujeni la Ploieşti a fost comentată de preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj. 

"Probabil că se pierde avionul, dar interviurile trebuie date. Am Covid, nu sunt cu ei acum. Regulile trebuie respectate",  a mai spus conducătorul lui CFR Cluj pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujmihai stoicachindia targoviste cfr cluj 

viewscnt
Articole similare