Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Câştigătoarea Supercupei Europei, prezisă de Gică Popescu: ”Pronosticul pe care o să-l dau nu o să fie pe gustul meu” | EXCLUSIV

Câştigătoarea Supercupei Europei, prezisă de Gică Popescu: ”Pronosticul pe care o să-l dau nu o să fie pe gustul meu” | EXCLUSIV
Comentarii

Gică Popescu a prefaţat duelul dintre Real Madrid şi Eintracht Frankfurt, care va avea loc în Supercupa Europei. Meciul va fi astăzi, de la ora 22:00, în direct la Orange Sport 1.

În Supercupa Europei de anul acesta se întâlnesc Real Madrid, deţinătoarea Ligii Campionilor, şi Eintracht Frankfurt, câştigătoarea Europa League.

Meciul va avea loc de la ora 22:00, pe Stadionul Olimpic din Helsinki, capitala Finlandei, şi va fi transmis în direct la Orange Sport 1, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

Gică Popescu şi-a ales favorita din Real Madrid - Eintracht Frankfurt, în Supercupa Europei

Gică Popescu, un nume uriaş în istoria fotbalului românesc, care a câştigat nenumărate trofee în carieră, inclusiv la nivel european, a prefaţat duelul dintre Real Madrid şi Eintracht Frankfurt.

”Baciul” a dezvăluit că va ţine cu formaţia germană, dar consideră că valoarea şi tradiţia clubului madrilen vor face diferenţa în favoarea grupării lui Carlo Ancelotti.

”Pronosticul pe care o să-l dau nu o să fie pe gustul meu pentru că cred că va câştiga Real Madrid. Nu sunt fan Real Madrid, însă cred că e o diferenţă de valoare considerabilă.

E un trofeu pe care orice echipă şi l-ar dori în vitrină. Supercupa Europei reprezintă cu siguranţă un obiectiv pentru orice echipă care are şansa să-l dispute.

Eu sper să vedem un meci bun. Diferenţa de valoare şi diferenţa de istorie care contează foarte mult în aceste finale este în favoarea Realului.

Eu m-aş bucura să nu fie nimeni de la Real decisiv, să fie seara în care trofeul să meargă în Germania, dar puţin probabil”, a declarat fostul căpitan al Barcelonei, pentru Orange Sport.

Gică Popescu a câştigat şi el Supercupa Europei. În 2000, cu Popescu şi Hagi pe teren şi Mircea Lucescu pe bancă, Galatasaray se impunea chiar în faţa lui Real Madrid, scor 2-1, după prelungiri.

”Şi atunci noi am plecat cu şansa a doua şi a treia. Jucam contra Madridului care nu caştigase la acel moment acest trofeu şi îl dorea foarte mult. Era anul în care Madridul l-a transferat pe Figo şi nici el nu câştigase acel trofeu.

De asta spun că o finală se poate câştiga de multe ori de către echipa cu şansele mai mici”, a adăugat Popescu. 

Afla mai multe despre: gica popescusupercupa europei 

viewscnt
Articole similare