Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi i-a permis unui titular de la Farul să se transfere gratis în străinătate! "Şi-a făcut datoria la noi. Ar face cinste fotbalului românesc" EXCLUSIV

Gică Hagi i-a permis unui titular de la Farul să se transfere gratis în străinătate! "Şi-a făcut datoria la noi. Ar face cinste fotbalului românesc" EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Preşedintele de la Farul Constanţa, Gică Popescu, a oferit detalii despre plecarea fundaşului Sebastian Mladen, care la 30 de ani a făcut pasul în prima ligă din Grecia, la Panetolikos.

Cum a plecat Sebastian Mladen de la Farul Constanţa

Sebastian Mladen a fost un fotbalist util, pe care Gică Hagi s-a bazat la Viitorul Constanţa şi Farul Constanţa. El a fost folosit fundaş dreapta, central şi mijlocaş central, iar "marinarii" au considerat că şi-a făcut datoria pentru club. 

Fostul component al naţionalei U21 a fost lăsat să plece liber la Panetolikos, unde va avea un salariu superior celui din Superligă, iar Gică Popescu a oferit detaliile transferului. 

"Ieri a făcut vizita medicală, a ieşit bine şi azi a semnat contractul. Deja Mladen avea o perioadă de şase ani la noi. Şi-a făcut mai bine de şase ani datoria pentru Farul, un jucător profesionist, foarte serios. Ne-am gândit că e momentul să facă aceste pas, pentru că are 30 de ani şi trebuie să ne gândim şi la binele jucătorului. 

Merge la un salariu mult mai mare decât îl avea la Farul. Eu sper să rămână cât mai mult acolo, pentru că dacă ar rămâne cât mai mult înseamnă că ar juca bine şi ar face cinste fotbalului românesc. Ne bucurăm când un jucător de la noi pleacă în străinătate, pentru că înseamnă că e apreciat şi avem şi noi un mare merit pentru evoluţia sa.

Mladen a plecat gratis. La jucătorii care stau la noi ani mulţi şi ajung la o vârstă precum Mladen la 30 de ani, e normal să ne gândim la jucător şi să îl lăsăm să plece chiar şi atunci când nu avem o sumă de transfer. Chiar dacă el mai avea contract cu noi, am decis împreună cu Gică Hagi să-l lăsăm să plece liber, pentru că nu există acea sumă de transfer", a declarat Gică Popescu pentru Orange Sport. 

Sebastian Mladen este nepotul lui Gică Popescu, preşedinte la Farul şi a început la şcoala de fotbal a acestuia. Ulterior, el s-a format la AS Roma, unde a adunat 61 de meciuri la Primavera.

A mai jucat de-al lungul carierei la Chindia, Viitorul, Olhanense şi Sudtirol, iar în ianuarie 2017 s-a transferat definitiv la Viitorul (în prezent Farul Constanţa).

Afla mai multe despre: sebastian mladenfarulgica hagigica popescu 

viewscnt
Articole similare