Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu a vrut!". Antrenorul a rupt contractul cu U Craiova când a aflat condiţiile lui Rotaru şi a plecat | EXCLUSIV

"Nu a vrut!". Antrenorul a rupt contractul cu U Craiova când a aflat condiţiile lui Rotaru şi a plecat | EXCLUSIV
Comentarii

Laurenţiu Reghecampf (46 de ani) nu a vrut să accepte condiţiile pe care Mihai Rotaru şi conducerea clubului U Craiova le-au pus pentru continuarea în Bănie şi a plecat. Cele două părţi au "rupt" contractul, iar Reghe a plecat. Înlocuitorul său, Laszlo Balint, a fost şi el înlocuit cu Mirel Rădoi, la scurt timp de la instalarea pe banca tehnică.

U Craiova a schimbat din nou antrenorul. A "rupt" contractul cu Laurenţiu Reghecampf pentru că antrenorul nu a vrut să accepte unele condiţii pe care clubul le punea în vederea continuării colaborării, dar nici înlocuitorul lui Reghe n-a rezistat prea mult. Laszlo Balint a plecat din Bănie şi a fost înlocuit cu Mirel Rădoi.

"Nu a vrut!". Antrenorul a rupt contractul cu U Craiova când a aflat condiţiile lui Rotaru şi a plecat | EXCLUSIV

Contactat de Orange Sport pentru a confirma sau infirma despărţirea de Laszlo Balint, înainte ca aceasta să fie anunţată oficial, Sorin Cîrţu a dezvăluit, printre altele, adevăratul motiv pentru care Laurenţiu Reghecampf a plecat din Bănie.

Sorin Cîrţu a spus că Reghe, acum antrenor la Neftchi Baku, nu a vrut să accepte anumite condiţii pe care clubul dorea să le pună în vederea continuării colaborării. Preşedintele de la U Craiova a spus, la Orange Sport, că Laurenţiu Reghecampf nu a vrut să accepte condiţiile lui Mihai Rotaru, astfel că părţile au "rupt" contractul.

Şefii clubului i-au reproşat că nu au reuşit să câştige Cupa României, dar peste acest aspect s-ar fi putut trece cu vederea, iar Reghecampf ar fi continuat în Bănie dacă accepta cerinţele venite dinspre conducere.

"I s-au cerut nişte lucruri la care el nu a vrut să renunţe, să fie de acord cu noi. Nu le-a acceptat. În rest, noi am fost mulţumiţi de munca lui, de cum arăta echipa. Ceea ce i s-a mai reproşat, dar se trecea cu vederea, nereuşita din Cupa României. Nu ne aşteptam să nu putem să luăm Cupa", a spus Sorin Cîrţu, la Orange Sport.

Laurenţiu Reghecampf a antrenat-o pe U Craiova în 45 de meciuri, cu o medie de 1,89 puncte câştigate pe meci.

Mihai Rotaru şi conducerea clubului U Craiova şi-ar fi dorit ca Laurenţiu Reghecampf să renunţe la anumiţi oameni din stafful său, lucru pe care Reghe nu l-a acceptat. În plus, oltenilor nu le plăceau nici apariţiile antrenroului la emisiuni mondene.

Mihai Rotaru: "Nu-mi face plăcere să fim în lumina reflectoarelor!"

Mihai Rotaru a dezvăluit, tot la Orange Sport, că nu a apreciat participarea lui Laurenţiu Reghecampf în anumite emisiuni extra-sportive.

”Noi vrem ca U Craiova la nivel de imagine, la nivel de substanţă, să fie un club exemplar, profesionist. Nu înseamnă că e rău. Am aflat ulterior (n.r. despre participarea lui Reghe la emisiunea lui Mircea Dinescu) şi apoi au căzut capete, au căzut team managerul, ofiţerul de presă. Am aflat după despre aceste lucruri.

Am spus şi repet. Nu partea sportivă a fst problema. Nu aici ne-am împotmolit, Laurenţiu a făcut o muncă bună. Am plecat de la tot ce înseamnă organizare. Tot ce înseamnă organizare trebuie să ducă la performanţă. Laurenţiu s-a comportat exemplar în club. Sigur, nu-mi face plăcere să fim în lumina reflectoarelor în sezon”, a declarat Mihai Rotaru la Orange Sport.+

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampfu craiovaantrenormihai rotaruconditii 

viewscnt
Articole similare