Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de 8 milioane de euro pentru FCSB? Giovanni Becali anunţă: ”Îl am pe 'ţeavă'”

Transfer de 8 milioane de euro pentru FCSB? Giovanni Becali anunţă: ”Îl am pe 'ţeavă'”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali ar putea reuşi încă un transfer important la FCSB, care ar putea ajunge la 8 milioane de euro.

Gigi Becali a cerut 8 milioane de euro pentru unul dintre titulari, în contextul în care a avut o ofertă de 5 milioane de euro.

Giovanni Becali spune a fost mai bine că nu l-a lăsat să plece pe 5 milioane de euro, deoarece sunt multe echipe interesate de jucător.

8 milioane de euro pentru FCSB? Cu cine ar mai putea da lovitura Gigi Becali

Este cunoscut faptul că Gigi Becali negociază la sânge atunci când primeşte oferte pentru jucătorii săi. Mai ales când este vorba despre fotbaliştii tineri.

De-a lungul timpului, această tactică l-a ajutat să devină patronul din Liga 1 care a câştigat cei mai mulţi bani din transferuri.

De altfel, FCSB are primele 3 locuri în topul celor mai scumpi jucători plecaţi vreodată din Liga 1: Dennis Man, Nicolae Stanciu şi Vlad Chiricheş.

Acum, Gigi Becali ar putea reuşi o nouă lovitură. Giovanni Becali susţine că a avut o ofertă de 5 milioane de euro pentru Darius Olaru, dar Gigi Becali a cerut 8 milioane de euro şi transferul a picat.

Însă Giovanni Becali spune cu optimism că a fost mai bine că vărul său nu a acceptat acea ofertă, deoarece sunt multe cluburi interesate de Darius Olaru.

Printre ele, Monza, club patronat de Silvio Berlusconi, unde preşedinte este un alt nume greu în istoria lui AC Milan, Adriano Galliani:

”Sunt vremuri grele, dar mă descurc. Am vorbit cu Adriano Galliani (n.r. CEO al clubului Monza, clubul lui Silvio Berlusconi) să duc jucători la Monza. Acum îl am pe ”ţeavă” pe Darius Olaru!

El este jucătorul din fotbalul românesc, care îmi place cel mai mult. Îl vezi peste tot, aleargă mult, nu pune capul jos, dă bine cu ambele picioare, iar dacă are o toamnă bună eu spun că în iarnă pleacă pe bani buni. Vorbesc cu multe echipe despre el.

Dacă Gigi Becali era mulţumit cu cinci milioane de euro era transferat în Emirate, dar patronul a vrut opt milioane [...] Este mai bine că nu a plecat! O să mai avem oportunităţi şi mai grozave pentru el”, a spus Giovanni Becali pentru playtech.ro.

În vârstă de 24 de ani, Darius Olaru a fost transferat de FCSB în ianuarie 2020, de la Gaz Metan Mediaş, contra a 600.000 de euro. Gaz Metan Mediaş şi FCSB sunt singurele echipe la care Darius Olaru a jucat până acum.

Afla mai multe despre: giovanni becali 

viewscnt
Articole similare