Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie surprinzătoare luată de Gigi Becali. FCSB a plătit o sumă importantă pentru a-şi asigura în totalitate transferul lui Târnovanu

Decizie surprinzătoare luată de Gigi Becali. FCSB a plătit o sumă importantă pentru a-şi asigura în totalitate transferul lui Târnovanu

FCSB

Comentarii

FCSB n-a mai câştigat titlul din 2015, când antrenorul echipei era Constantin Gâlcă, însă, în ciuda performanţelor modeste din ultimii ani, vicecampioana României continuă să vândă foarte bine în fotbalul internaţional.

Ştefan Târnovanu este unul dintre cei mai râvniţi jucători din Superligă. Evoluţiile bune ale portarului au fost remarcate şi de scouterii echipelor importante din Europa, iar Gigi Becali a declarat că a primit o ofertă chiar de cinci milioane de euro pentru jucătorul său.

Cum Târnovanu este dorit insistent de cluburi din Franţa sau din Portugalia, Gigi Becali a luat o decizie importantă care îi poate aduce sume impresionante de bani în viitorul apropiat. Conform gsp.ro, latifundiarul din Pipera a cumpărat procentele pe care Poli Iaşi le mai avea dintr-un viitor transfer al tânărului portar.

În aceste condiţii, patronul FCSB-ului a plătit 150 de mii de euro pentru 15% din drepturile pe care moldovenii le mai aveau asupra lui Târnovanu.

În vârstă de 22 de ani, Ştefan Târnovanu a fost cumpărat de FCSB, în schimbul sumei de 350 de mii de euro, în ianuarie 2020, de la Poli Iaşi. Oficialii roş-albaştrilor l-au lăsat pe portar să evolueze încă şase luni la echipa din oraşul său natal, iar din vara anului respectiv, Târnovanu s-a alăturat lotului roş-albaştrilor.

Evoluţiile bune din poarta FCSB-ului l-au adus pe goalkeeperul cu o înălţime ed 1.97 metri şi în atenţia naţionalei României. În vara acestui an, Ştefan Târnovanu a fost convocat în premieră la prima reprezentativă de selecţionerul Edward Iordănescu.

  • 700 de mii de euro valorează Ştefan Târnovanu, conform site-ului de specialitate transfermark.com

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare