Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Un jucător de la Farul s-a transferat în străinătate: ”Mulţumim şi mult succes”

OFICIAL | Un jucător de la Farul s-a transferat în străinătate: ”Mulţumim şi mult succes”

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa şi-a dat acordul pentru ca unul dintre jucătorii săi să se transfere în străinătate.

Farul Constanţa a anunţat miercuri că s-a despărţit de unul dintre jucătorii săi. Fundaşul Sebastian Mladen a primit o ofertă din Grecia, de la Panaitolikos şi constănţenii au fost de acord să-l lase să plece.

Sebastian Mladen s-a transferat în Grecia, la Panaitolikos

În vârstă de 30 de ani, Sebastian Mladen s-a transferat din nou în străinătate. El a primit o ofertă de la Panaitolikos, echipă care în sezonul trecut a terminat la mijlocul clasamentului. Nu sunt detalii despre vreo sumă de transfer plătită de greci.

”Mulţumim şi mult succes, Sebi! Fundaşul Sebastian Mladen, 203 meciuri disputate pentru clubul nostru, va evolua în continuare la formaţia elenă Panaitolikos”, a anunţat Farul pe contul oficial de Facebook.

Sebastian Mladen este nepotul lui Gică Popescu, preşedinte la Farul şi a început la şcoala de fotbal a acestuia. Ulterior, el s-a format la AS Roma, unde a adunat 61 de meciuri la Primavera.

A mai jucat de-al lungul carierei la Chindia, Viitorul, Olhanense şi Sudtirol, iar în ianuarie 2017 s-a transferat definitiv la Viitorul (în prezent Farul Constanţa).

Sebastian Mladen ar putea debuta pentru Panaitolikos împotriva lui PAOK, pe 20 august, în deplasare, în prima etapă din Grecia.

Afla mai multe despre: farul 

viewscnt
Articole similare