Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Câţi bani a primit Laszlo Balint ca să plece de la U Craiova. Mihai Rotaru i-a plătit salarii compensatorii şi a oficializat despărţirea

Câţi bani a primit Laszlo Balint ca să plece de la U Craiova. Mihai Rotaru i-a plătit salarii compensatorii şi a oficializat despărţirea
Comentarii

Laszlo Balint a fost demis de pe banca Universităţii Craiova, după doar şapte meciuri. Mirel Rădoi îi va prelua pe olteni pentru a încerca să obţină calificarea în play-off-ul Conference League.

Universitatea Craiova a pierdut prima manşă cu ucrainenii de la Zorya, scor 0-1, iar acum speră la o eventuală calificare în play-off-ul Conference League printr-un succes pe propriul teren. Partida de joi va fi abordată de olteni cu un nou antrenor pe banca tehnică.

Din informaţiile Orange Sport, Balint a primit salarii compensatorii în valoare de 50 de mii de euro, iar în locul său va fi adus pe banca tehnică Mirel Rădoi. Momentan, Universitatea Craiova a confirmat doar despărţirea de Laszlo Balint.

"OFICIAL | Mulţumim, Laszlo Balint! 

Universitatea Craiova şi domnul Laszlo Balint au pus punct colaborării. Revenim cu noutăţi în jurul orei 17:00. Forza Ştiinţa!

Şi nu uitaţi că joi, în #VulcanulDePeOblemenco, forţăm calificarea, în premieră de la revenirea Ştiinţei, în Play-Off-ul UEFA Europa Conference League" , se arată în comunicatul Universităţii Craiova.

Balint, OUT DE la U Craiova

Universitatea Craiova a avut un început slab de sezon, cu o singură victorie în primele 4 etape din campionat. În plus, a pierdut cu 1-0 în prima manşă cu Zorya, din turul 3 al Conference League.

În primele 4 etape, Universitatea Craiova - club care şi-a propus din nou să atace primul loc - a reuşit o singură victorie. Succesul a venit chiar în derby-ul cu FC U Craiova, pe care a învins-o cu 2-1.

Perspectivele nu arată prea bine nici în Conference League. În turul 3, prima manşă, Universitatea Craiova a fost învinsă cu 1-0 de ucrainenii de la Zorya, echipă care n-a mai jucat un meci oficial de când a început războiul, la finalul lui februarie 2022.

Dincolo de rezultatele slabe, şefii Universităţii Craiova nu sunt încântaţi nici de joc. La derby-ul cu FC U Craiova, jucătorii lui Laszlo Balint s-au impus cu 2-1, însă au avut o posesie de doar 37%.

Drept urmare, conducerea Universităţii Craiova n-a mai avut răbdare şi a renunţat la serviciile lui Laszlo Balint.

Afla mai multe despre: balintu craiova 

viewscnt
Articole similare