Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali a confirmat că Rădoi a semnat cu U Craiova. Cum s-a dat de gol fostul selecţioner că negociază cu oltenii: "Atunci mi-am dat seama, era clar"

Becali a confirmat că Rădoi a semnat cu U Craiova. Cum s-a dat de gol fostul selecţioner că negociază cu oltenii: "Atunci mi-am dat seama, era clar"
Comentarii

Mirel Rădoi a bătut palma cu U Craiova şi va avea un salariu lunar de 15 mii de euro. Inclusiv Gigi Becali a confirmat că finul său a semnat cu gruparea condusă de Mihai Rotaru.

"Ştiam că merge să semneze cu U Craiova. Sunt nişte lucruri pe care le mai vorbesc şi eu cu oamenii. Mi-am dat seama că se duce când l-am întrebat de Dulca. Şi el m-a luat pe ocolite, mi-a zis că să vadă, nu mi-a zis nimic concret. Mi-am dat seama că ceva nu e în regulă. Şi atunci mi-a zis clar că, dacă s-ar duce la Craiova, ar fi şi Dulca pe lista lui. Atunci mi-am dat seama că el era în discuţii, în tatonări.

Îl înţeleg pe Rotaru, aia nu e Craiova. Craiova nu poate fi dominată în halul ăla la un meci, de aia schimbi antrenorul. Cine ia campionatul, aia e adevărata Craiova. Suporterii pleacă imediat. Dacă Mititelu ia campionatul, gata, toţi suporterii se duc la Mititelu. Dar echipa lui Mititelu are palmaresul, are istoria, aia e Craiova adevărată" , a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Balint, OUT DE la U Craiova

Universitatea Craiova a avut un început slab de sezon, cu o singură victorie în primele 4 etape din campionat. În plus, a pierdut cu 1-0 în prima manşă cu Zorya, din turul 3 al Conference League.

În primele 4 etape, Universitatea Craiova - club care şi-a propus din nou să atace primul loc - a reuşit o singură victorie. Succesul a venit chiar în derby-ul cu FC U Craiova, pe care a învins-o cu 2-1.

Perspectivele nu arată prea bine nici în Conference League. În turul 3, prima manşă, Universitatea Craiova a fost învinsă cu 1-0 de ucrainenii de la Zorya, echipă care n-a mai jucat un meci oficial de când a început războiul, la finalul lui februarie 2022.

Dincolo de rezultatele slabe, şefii Universităţii Craiova nu sunt încântaţi nici de joc. La derby-ul cu FC U Craiova, jucătorii lui Laszlo Balint s-au impus cu 2-1, însă au avut o posesie de doar 37%.

Drept urmare, conducerea Universităţii Craiova n-a mai avut răbdare şi a renunţat la serviciile lui Laszlo Balint.

Afla mai multe despre: craiovaradoi 

viewscnt
Articole similare