Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noi transferuri la FCSB. Gigi Becali: ”Trebuie să mai şi vindem jucători”. Ce mutări a anunţat

Noi transferuri la FCSB. Gigi Becali: ”Trebuie să mai şi vindem jucători”. Ce mutări a anunţat

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a fost foarte activ în această vară pe piaţa transferurilor, dar patronul FCSB spune că nu se opreşte aici.

În ultimele ferestre de transferuri, Gigi Becali a preferat să aplice o politică reţinută, cu jucători aduşi liberi de contract.

În această vară, patronul FCSB a renunţat la austeritate şi a defilat ca pe vremuri pe piaţa transferurilor. Şi spune că nu vrea să se oprească aici.

Noi transferuri la FCSB. Gigi Becali pune însă condiţii

FCSB l-a vândut recent pe Florin Tănase la Al-Jazira, pentru 3 milioane de euro şi Gigi Becali a decis că trebuie să reinvestească banii obţinuţi în urma acestui transfer.

Omul de afaceri din Pipera a captat toată atenţia în ultima săptămână, după ce a plătit nu mai puţin de 3,4 milioane de euro pentru transferuri.

La FCSB au ajuns în această perioadă David Miculescu, Eduard Radaslavescu, Radu Boboc, Joyskim Dawa, Marco Dulca, Bogdan Rusu, Joonas Tamm şi Rachid Bouhenna.

Lor li s-au adăugat Denis Haruţ, Alex Pantea, Gabi Simion şi Mihai Lixandru, care au revenit după ce au fost împrumutaţi şi au fost păstraţi în lot. Însă Gigi Becali spune că nu se opreşte aici.

Pe de-o parte, patronul FCSB spune că vrea să transfere încă doi jucători cu experienţă, dar doar dacă echipa va reuşi să intre în grupele Conference League.

De asemenea, Gigi Becali a subliniat că este dispus să şi vândă jucători, dacă va primi ofertele pe care le aşteaptă.

”Işfan nu e atacant, nu-l mai vreau. La ora asta, eu vreau un atacant de 27-28 de ani, un atacant cu experienţă. Eu am luat Miculescu şi Radaslavescu, doi jucători pe care pot să iau bani. Mai iau acum 1-2 jucători mai în vârstă, iar dacă ne calificăm şi în grupe, mai iau încă doi fotbalişti.

Totul trebuie calculat cu mare atenţie. Trebuie să ţinem cont şi că trebuie să vindem jucători, trebuie să ţinem cont şi că trebuie să ne calificăm, trebuie să ţinem cont că avem nevoie şi de bani. Altfel, ajungem ca Rapid şi ca Dinamo”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

În această vară, FCSB a primit oferte pentru Darius Olaru şi pentru Ştefan Târnovanu, însă, momentan, ei au rămas la FCSB.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare