adplus-dvertising
You are here:

Laurenţiu Reghecampf, chemat la discuţii de Mihai Rotaru pentru a nu-l da afară! Care a fost problema apărută la Universitatea Craiova | EXCLUSIV

Laurenţiu Reghecampf, chemat la discuţii de Mihai Rotaru pentru a nu-l da afară! Care a fost problema apărută la Universitatea Craiova | EXCLUSIV
Comentarii

Universitatea Craiova s-a despărţit de antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi staff-ul acestuia, după ce conducătorii din club au sesizat diferenţe între pretenţiile acestora şi munca colaboratorilor fostului principal.

Motivul care a dus la ruptura dintre Laurenţiu Reghecampf şi Universitatea Craiova

Universitatea Craiova l-a instalat pe Laszlo Balint pe postul de antrenor, după ce s-a înţeles cu Laurenţiu Reghecampf în privinţa clauzei antrenorului şi a plecării. 

Totuşi, despărţirea lui Reghecampf de club a fost una surprinzătoare şi a fost cauzată de diferenţele dintre metodele de muncă ale staff-ului şi dorinţele conducătorilor. Mihai Rotaru vrea o mai bună organizare a lucrurilor inclusiv la nivel sportiv, iar colaboratorii fostului principal nu au mai făcut faţă pretenţiilor de la un anumit punct. 

"Au fost multe aspecte în stand-by cu Reghe şi trebuiau negociate, dar am ajuns la o despărţire normală, prietenească. Mereu încercăm să îmbunătpăţim activitatea din jurul echipei. Administrativ am pus o rigorizatate, iar aceasta am vrut să o impunem şi sportiv, în jurul echipei, organizarea staff-ului, a tuturor celor care lucrează în bază. 

Aveam păreri deiferte despre cu trebuiau să arate lucrurile într-un club mare. Nu spunem că ce făcea Reghe era greşit, dar noi voiam mult mai mult. 

Nu mă refer la Laurenţiu Reghecampf, mă refer la tot staff-ul, mai multă implicare, organizare. Să spunem că anumiţi oameni (n.r. - din staff-ul lui Laurenţiu Reghecampf) făceau diferit faţă de viziunea noastră", a declarat Mihai Rotaru pentru Orange Sport. 

La Universitatea Craiova s-a încercat reglarea lucrurilor, înainte de decizia anunţată duminică, iar Reghecampf a fost chemat la discuţii de Rotaru şi de şefii clubului. Antrenorului i s-a propus să renunţe la anumiţi oameni din staff, dar părţile n-au ajuns la un consens. 

"Prima variantă a fost să reglăm lucrurile. Când am văzut că nu se pot regla, am negociat o despărţire. A fost şi discuţia să renunţe la oameni din staff. Am vorbit despre ce e bine, ce e rău, a fost receptiv Laurenţiu. Nu am ce să-i reproşez. 

Aveam filosofii diferite despre munca în cadrul unui colectiv, care se doreşte foarte bine organizat la toate palierele", a mai spus finanţatorul Universităţii Craiova. 

 

viewscnt
Articole similare