Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorii pe care Mihai Stoica îi vedea înaintea lui Laszlo Balint la Universitatea Craiova: ”De trei luni tot auzeam” | EXCLUSIV

Antrenorii pe care Mihai Stoica îi vedea înaintea lui Laszlo Balint la Universitatea Craiova: ”De trei luni tot auzeam” | EXCLUSIV
Comentarii

Mihai Stoica a comentat numirea lui Laszlo Balint la Universitatea Craiova, una pe care o consideră ”interesantă”, dar şi oferta pe care Sorin Cârţu a dezvăluit că clubul a făcut-o pentru Mirel Rădoi.

Universitatea Craiova a oficializat, în cursul zilei de astăzi, numirea lui Laszlo Balint drept noul antrenor al clubului din Bănie.

Astfel, fostul tehnician al formaţiei UTA Arad i-a luat locul lui Laurenţiu Reghecampf.

Mihai Stoica a analizat aducerea lui Laszlo Balint la Craiova, deşi îl vedea pe Marius Croitoru favorit la preluarea postului lăsat liber de Reghecampf.

Reacţia lui Mihai Stoica după dezvăluirea lui Sorin Cârţu cu privire la oferta pentru Mirel Rădoi: ”Cineva minte” | EXCLUSIV

De asemenea, manangerul general al FCSB-ului a vorbit şi pe seama variantei Mirel Rădoi la Universitatea Craiova, una foarte vehiculată în ultima vreme.

Chiar Sorin Cârţu, preşedintele clubului oltean, a dezvăluit că Universitatea l-a ofertat pe fostul selecţioner al României, după despărţirea de Reghecampf.

”Dacă-mi dădeai o listă cu zece antrenori... pe Croitoru îl vedeam. Am fost împreună, când era Croitoru aici, şi am descoperit că e un antrenor tânăr, dar care ştie foarte multe. Credeam că nu poate participa la discuţii, cu finala de Champions League din 1998.

Poate Balint l-a impresionat pe Rotaru cu cunoştinţele sale, cu ce a făcut. Poate n-a avut cadru la UTA. Toată lumea îl lega pe Balint de Apostu (n.r. agentul Bogdan Apostu), că lumea ştie că jucătorii sunt aduşi de Apostu. Rotaru nu dă credit unui agent. Sunt constatări, nu sunt atacuri. E foarte interesant mariajul ăsta. 

Zvonurile circulă în fotbal. Eu de trei luni tot auzeam că Mirel Rădoi vine la Universitatea Craiova.

Am citit o declaraţie a lui Rădoi, că n-a fost contactat acum, ci în trecut. Cârţu a zis acum. Cineva minte, da. Dacă sunt adevărate declaraţiile, da”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Sorin Cârţu: ”Mirel Rădoi a primit o ofertă şi a refuzat-o din plecare”

”Mirel Rădoi a primit o ofertă şi a refuzat-o din plecare. După care, n-a mai fost reofertat, dar a primit ofertă de la club. A fost primul antrenor ofertat. A spus să ne vedem fiecare... nu să ne vedem fiecare de drumul lui, dar nu intră în calculele lui. Nu fac comentarii de niciun fel.

El a spus că nu merge. Ne-a transmis baftă multă în continuare şi ne-a închis. Am discutat şi eu cu el vreo oră după ce s-a întâmplat treaba asta, chiar după meciul cu Finlanda. Nu a mai fost reofertat”, a afirmat oficialul Universităţii, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: mihai stoicalaszlo balintradoicraiovacartu 

viewscnt
Articole similare