Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf, întrebat dacă a fost ofertat de Ferencvaros, clubul care-l vrea acum pe Florin Tănase: "Trebuia să am 300.000 de euro în mână" | EXCLUSIV

Laurenţiu Reghecampf, întrebat dacă a fost ofertat de Ferencvaros, clubul care-l vrea acum pe Florin Tănase: "Trebuia să am 300.000 de euro în mână" | EXCLUSIV
Comentarii

Laurenţiu Reghecampf a părăsit postul de antrenor de la Universitatea Craiova şi păstrează misterul în privinţa viitorului său.

Laurenţiu Reghecampf, despre presupusa ofertă de la Ferencvaros

Spre finalul intervenţiei sale de la Orange Sport, Laurenţiu Reghecampf a fost întrebat dacă a primit vreo ofertă. Antrenorul este liber, după ce s-a înţeles asupra plecării din Oltenia cu Mihai Rotaru, care l-a instalat pe Laszlo Balint în locul său. 

Fostul antrenor al FCSB a susţinut că va face cunoscut dacă va fi dorit de un club, iar acum are şansa de a începe munca pe banca unei echipe încă de la începutul sezonului. 

În cadrul intervenţiei sale, Laurenţiu Reghecampf a fost întrebat şi dacă a fost ofertat de Ferencvaros, din Ungaria, în primăvară. 

El n-a infirmat şi nici nu a confirmat, însă a susţinut că nu ar fi renunţat la contractul pe care-l avea la Universitatea Craiova. 

"Pe mine, dacă mă oferta până azi, că azi (n.r. - duminică) am semnat rezilierea... Dacă mă oferta un club, ştiam foarte bine, că înainte să mă duc să vorbesc cu ei, eu trebuia să am 300.000 de euro în mâna, pe care să îi dau lui Mihai Rotaru să îmi reziliez contractul 

Eu nu m-aş fi dus la Mihai să îi zic <<te rog frumos, vreau să plec pe mai mult>>. Nu, niciodată, am semnat un contract, mă ţineam de el sută la sută. Dacă o echipă voia să îmi facă mie o ofertă, le spuneam că avem de plată 300.000 de euro, ca să putem să discutăm", a declarat Laurenţiu Reghecampf pentru Orange Sport.   

Cât despre mandatul său pe "Ion Oblemenco", Reghecampf a fost ferm. 

"Important e ce simt eu şi ce am eu în suflet. Pentru munca de la Craiova îmi dau notăa 10", a mai spus fostul antrenor al Universităţii Craiova. 

Ferencvaros este echipa care a făcut o ofertă pentru atacantul FCSB, Florin Tănase

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampfuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare