Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Fotbalistul lui CFR Cluj a semnat cu Sepsi! Anunţul covăsnenilor: ”Contract valabil pe trei ani”

OFICIAL | Fotbalistul lui CFR Cluj a semnat cu Sepsi! Anunţul covăsnenilor: ”Contract valabil pe trei ani”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a început curăţenia de vară la CFR Cluj şi a renunţat deja la o multitudine de jucători. Luni, Sepsi a anunţat transferul unui alt fotbalist ardelean, care a semnat cu formaţia din Sfântu Gheorghe pe o perioadă de trei ani.

La finalul sezonului de abia încheiat, Sepsi a reuşit să cucerească primul trofeu din scurta sa istorie, Cupa României, după ce a învins-o pe FC Voluntari.

Echipa pregătită de Cristiano Bergodi a câştigat şi play-out-ul pe lângă Cupă, iar patronul Laszlo Dioszegi anunţa că are planuri ca formaţia sa să ajungă printre forţele Ligii 1.

Cu un buget important în spate, echipa din Sfântu Gheorghe s-a pus pe făcut transferuri şi şi-a asigurat deja semnăturile lui Rareş Ispas, de la CFR Cluj, Francisco Junior, de la Gaz Metan, şi Cosmin Matei, de la Dinamo.

Acum, Sepsi a anunţat o nouă mutare, aducând un nou jucător din Gruia, pe Denis Ciobotariu, care a petrecut ultimul sezon împrumutat la Voluntari, sub comanda tatălui său.

Clubul covăsnean a anunţat mutarea pe reţelele de socializare, dezvăluind că apărătorul central a semnat un contract valabil până în 2025.

Fotbalistul lui CFR Cluj a semnat cu Sepsi

Am ajuns la un acord şi cu fundaşul Denis Ciobotariu. Jucătorul, în vârstă de 24 de ani, a semnat un contract valabil pe trei ani cu clubul nostru.

Venit la Sepsi OSK de la CFR Cluj, Denis Ciobotariu a jucat ultima oară la FC Voluntari, sub formă de împrumut, dar a mai evoluat în carieră şi la echipele FC Dinamo, respectiv Chindia Târgovişte. Bun venit în echipa noastră, Denis!", se arată în mesajul postat de Sepsi.

Crescut de Dinamo, cariera lui Ciobotariu a avut o traictorie similară cu cea a lui Valentin Costache, fostul coleg din Gruia şi Ştefan cel Mare.

Fundaşul central a fost achiziţionat de CFR în iarna lui 2020, în schimbul sumei de 150.000 de euro, deoarece se încadra la regula U21.

După ce a petrecut un an şi jumătate la Cluj, în care a însumat doar 24 de apariţii, Denis Ciobotariu a fost cedat la Voluntari, sub formă de împrumut, înainte de a semna definitiv cu Sepsi.

 

 

Afla mai multe despre: denis ciobotariu 

viewscnt
Articole similare