Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul pentru care CFR a plătit 700.000 de euro, OUT de la Cluj! O echipă din Liga 1 este favorită să îi obţină semnătura, dar are competiţie

Fotbalistul pentru care CFR a plătit 700.000 de euro, OUT de la Cluj! O echipă din Liga 1 este favorită să îi obţină semnătura, dar are competiţie

CFR Cluj

Comentarii

Valentin Costache este pe picior de plecare de la CFR Cluj, după ce a ”îmbătrânit” şi a ajuns să nu se mai încadreze la regula U21. Nemulţumit de progresul său, Dan Petrescu a decis că nu îi va mai prelungi contractul acestuia, din care mai are şase luni.

Adus la CFR Cluj în iarna lui 2018, în schimbul sumei de 700.000 de euro, de la Dinamo, Valentin Costache a fost părtaş la patru dintre cele cinci campioane câştigate de ardeleni în ultimii cinci ani.

Fostul ”câine” a sosit în Gruia deoarece se încadra la regula U21, având doar 19 ani în momentul mutării, şi a prins astfel multe meciuri la CFR încă de când a venit la club.

Însă, urmând să împlinească 24 de ani, şansele lui Costache în Gruia au devenit din ce în ce mai rare, iar fostul internaţional român de tineret încălzeşte banca la cele mai multe meciuri ale campioanei.

Urmând ca înţelegerea sa să expire la finalului lui 2022, Valentin Costache îşi poate negocia încă de pe acum plecarea, fie că va mai sta la Cluj până în iarnă sau nu.

Dacă CFR este dispusă să renunţe la el pe gratis de pe acum, nu doar în iarnă, Costache ar putea scăpa de coşmarul din Gruia mult mai repede.

Fotbalistul pentru care CFR a plătit 700.000 de euro, OUT de la Cluj

Conform sport.ro, Rapid este favorită să obţină semnătura sa, graţie investiţiilor majore puse la cale de Dan Şucu.

Se zvoneşte că giuleştenii urmăresc o mulţime de jucători la momentul actual, printre care George Puşcaş sau David Miculescu, iar sezonul viitor ar putea avea o linie ofensivă nou-nouţă.

Însă, Rapid nu este singura echipă care se interesează de Costache, mai ales dacă aducerea acestuia se poate rezolva fără o sumă de transfer.

Sursa citată notează că UTA Arad şi Sepsi s-au îl mai urmăresc pe fotbalistul CFR-ului, dar şi două echipe din Grecia.

Însă, având în vedere proiectul de amploare pus la cale în Giuleşti, Rapid rămâne favorită să obţină semnătura lui Valentin Costache.

În cei patru ani şi jumătate petrecuţi la CFR Cluj, fotbalistul de 23 de ani a înscris 15 goluri şi a oferit 14 assist-uri în 144 de meciuri.

Alături de campioană, Costache a câştigat patru titluri, o Cupă a României şi două Supercupe.

Afla mai multe despre: valentin costache 

viewscnt
Articole similare