Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se face transferul lui Miculescu! Semnează în Liga 1, dar nu cu FCSB

Se face transferul lui Miculescu! Semnează în Liga 1, dar nu cu FCSB

UTA

Comentarii

David Miculescu este aproape de a o părăsi pe UTA, după ce clubul arădean ar fi ajuns la un acord cu altă echipă din Liga 1. FCSB se interesase în trecut de jucător, dar Gigi Becali ar urma să rateze transferul acestuia.

David Miculescu este pe picior de plecare de la UTA Arad, după ce clubul ar fi ajuns la un acord cu o altă echipă din Liga 1 pentru transferul său.

În vârstă de 21 de ani, internaţionalul român de tineret a evoluat deja două sezoane în Liga 1, al doilea dintre acestea fiind unul de succes.

În 35 de apariţii în Liga 1, Miculescu a reuşit să puncteze de opt ori, un număr respectabil pentru un fotbalist aflat la început de drum, într-o echipă de mijlocul clasamentului.

Din păcate pentru ”tricolorul” mic, el şi coechipierii săi s-au remarcat de multe ori prin seninătatea cu care ratează şanse importante, dar faptul că ajung în primul rând să aibă acele şanse este un aspect pozitiv.

Aşadar, conform Playsport, Rapid ar fi echipa care ar urma să îşi asigure semnătura lui David Miculescu, nu FCSB, după ce ar fi ajuns la un acord cu UTA pentru transferul său.

David Miculescu, la un pas de a o părăsi pe UTA

Cotat la 1,2 milioane de euro de transfermarkt, giuleştenii consideră că valoarea acestuia poate creşte exponenţial, motiv pentru care sunt decişi să acţioneze cât mai rapid.

Iniţial, UTA cerea un milion de euro pentru starul său, plus procente dintr-un viitor transfer, dar acum, conform sursei citate, a mai lăsat din pretenţii.

Cele două părţi s-ar fi înţeles asupra sumei de transfer de 800.000 de euro, 500.000 urmând să fie plătiţi iniţial, iar 300.000 într-o tranşă viitoare, plus procentele dintr-un viitor transfer dorite, 25%.

Mai mult, pentru a demonstra arădenilor că sunt decişi să rezolve mutarea, cei de la Rapid l-au trimis pe Albert Stahl la UTA, sub formă de împrumut, cu o clauză opţională de cumpărare.

Aducerea lui David Miculescu ar reprezenta prima reală lovitură dată de Dan Şucu la Rapid, cel mai important nume dintre cele aflate pe lista de cumpărături ale giuleştenilor.

Acesta ar putea evolua pe postul de atacant, dar şi în partea stângă sau dreaptă a linii ofensive, cu George Puşcaş la rândul său aflat pe ”radarul” Rapidului.

Afla mai multe despre: david miculescu 

viewscnt
Articole similare