Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu vrea să dea o adevărată lovitură la Rapid! George Puşcaş şi un alt atacant cu zeci de meciuri în tricoul României, pe lista omului de afaceri

Dan Şucu vrea să dea o adevărată lovitură la Rapid! George Puşcaş şi un alt atacant cu zeci de meciuri în tricoul României, pe lista omului de afaceri

Rapid

Comentarii

Dan Şucu a venit la Rapid cu gândul de a transforma echipa într-una dintre forţele Ligii 1 şi i-a oferit lui Adi Mutu un buget generos de transferuri. Clubul giuleştean pregăteşte acum o lovitură de proporţii, aducerea unui atacant cu zeci de meciuri la echipa naţională a României.

Rapid a revenit pe prima scenă a fotbalului românesc în 2021, după o absenţă de şase ani, şi a reuşit un prim sezon respectabil înapoi în Liga 1.

Giuleştenii s-au clasat pe locul nouă, al treilea din play-out, şi se pregătesc să atace play-off-ul în stagiunea viitoare, dacă nu chiar podiumul.

Rapid a dat o reală lovitură prin aducerea lui Dan Şucu la club, un om de afaceri potent financiar, care pare dornic să transforme echipa într-una dintre forţele Ligii 1.

Se zvoneşte că giuleştenii urmăresc o multitudine de jucători, dar, până acum, singura mutare confirmată a fost venirea lui Paul Iacob, adus liber de contract de la Chindia Târgovişte.

Una dintre poziţiile cu probleme ale Rapidului este cea de vârf: Adrian Bălan, Younes Bnou Marzouk şi Jakob Vojtus sunt atacanţii din lot, dar niciunul nu a arătat că are valoarea necesară pentru a face pasul la următorul nivel.

Dan Şucu vrea să dea o adevărată lovitură la Rapid

Aşadar, giuleştenii iau în calcul, conform Gsp, trei variante, două dintre care ar reprezenta adevărate lovituri: George Puşcaş, Florin Andone şi Kevin Luckassen.

Puşcaş încă este sub contract cu Reading şi urmează să revină la club după împrumutul de la Pisa, dar englezii sunt disperaţi să scape de acesta.

Andone se află într-o situaţie similară cu Brighton, iar, fiind cu trei ani mai în vârstă ca Puşcaş, ar putea reprezenta o variantă mai realisă pentru Rapid.

În schimb, Kevin Luckassen se află pe listă ca o ”siguranţă”, în caz că niciunul dintre internaţionalii români nu doreşte să facă pasul în Giuleşti.

Nici Puşcaş, care a jucat 26 de meciuri pentru naţională, nici Andone, care a însumat 25 de apariţii sub tricolor, nu au evoluat vreodată în România, plecând în Italia, respectiv Spania de mici.

Singurul impediment pentru Rapid ar putea fi salariile celor doi, dar, în cazul unui împrumut, giuleştenii ar putea convinge clubul ”mamă” să acopere o parte din remuneraţia jucătorului.

Deşi a tot fost criticat la echipa naţională, este clar că George Puşcaş este un atacant peste nivelul Ligii 1.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare