Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Shakira, devastată când a citit ce mesaj i-a dat Pique celeilalte femei din viaţa sa! "Eşti...". S-a aflat cine e femeia şi ce meserie are

Shakira, devastată când a citit ce mesaj i-a dat Pique celeilalte femei din viaţa sa! "Eşti...". S-a aflat cine e femeia şi ce meserie are galerie foto

Diverse

Comentarii

Presa spaniolă oferă noi detalii despre despărţirea cuplului Shakira - Gerard Pique. Cântâreaţa ar fi găsit un mesaj care a devastat-o, după ce a observat un comportament ciudat al fotbalistului Barcelonei.

Noi detalii după despărţirea dintre Shakira şi Pique

Cuplul celebru s-a destrămat după 12 ani, iar presa iberică susţine că s-a ajuns în această situaţie în urma infidelităţii lui Pique. Fotbalistul şi-ar fi trădat partenera cu o femeie de 20 e ani, iar cu aceasta nu ar fi avut doar o aventură.

Totul s-ar fi transformat într-o relaţie ţinută departe de ochii lumii. Când Shakira a aflat mai multe despre partenerul său, ea ar fi fost devastată. 

Conform Informalia, cealaltă femeie din viaţa lui Pique este chelneriţă într-un local cunoscut din Barcelona, iar femeia este o cunoscută a lui Puig, colegul lui Pique de la Barcelona. 

Corrierredellosport.it, care citează surse din Spania, susţine că Shakira a anagajat un detectiv, după primele semne de întrebare în privinţa lui Pique. Ea a sesizat comportamentul ciudat al partenerului său, cu care nu era căsătorit, de mai mult timp, iar, la un moment, a descoperit un mesaj pe care fotbalistul Barcelonei i l-a dat celeilalte femei: "Tu eşti prima mea doamnă". Socialite susţine că iniţialele femeii sunt CC. 

Pique se bucură din plin de libertate, iar în fiecare seară plăteşte sume mari de bani pentru a se distra în restaurante şi în cluburi: "De la 2.000 de euro în sus, dar aceste sume pentru el sunt ridicole", susţine jurnalistul Jose Martin. 

Necăsătoriţi, Shakira şi Pique sunt nevoiţi să ajungă la un consens în privinţa custodiei celor doi copii, Sasha şi Milan. 

În urmă cu câteva zile, presa din Spania a oferit informaţia conform căreia Shakira l-a chemat înapoi acasă pe Pique, iar răspunsul fotbalistului a fost unul dur. 

Shakira (45 de ani) şi Pique (35 de ani) erau împreună din 2010 şi au doi copii împreună: Milan (născut în 2013) şi Sasha (născut în 2015).

Galerie foto cu Shakira şi Pique

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: shakirapique 

viewscnt
Articole similare