Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Shakira i-a cerut lui Pique să se întoarcă acasă! Artista şi-a călcat pe orgoliu şi a înţeles imediat răspunsul fotbalistului Barcelonei

Shakira i-a cerut lui Pique să se întoarcă acasă! Artista şi-a călcat pe orgoliu şi a înţeles imediat răspunsul fotbalistului Barceloneigalerie foto

Diverse

Comentarii

Shakira şi Gerard Pique au fost surprinşi, joi, la meciul de baseball al fiului lor, Milan. Cei doi au stat la distanţă, în tribună, iar presa spaniolă susţine că artista i-a cerut în două rânduri fotbalistului să revină acasă.

Shakira i-a cerut de două ori lui Pique să revină acasă

Shakira (45 de ani) şi Pique (35 de ani) erau împreună din 2010 şi au doi copii împreună: Milan (născut în 2013) şi Sasha (născut în 2015).

În urmă cu o săptănână, ziarul El Periódico susţinea că Pique i-a fost infidel partenerei sale.

"Shakira l-a prins cu o altă femeie şi urmează despărţirea", susţine Laura Fa, care a amintit de faptul că fundaşul Barcelonei locuieşte într-un alt apartament de mai multe săptămâni, pe strada Muntaner.

Se pare că fundaşul Barcelonei a ales să-i ofere un răspuns elocvent Shakirei, care a dorit să salveze relaţia, înainte de a anunţa destrămarea cuplului. 

Potrivit 20minutos, Shakira i-a cerut în două rânduri jucătorului de fotbal să revină acasă, dar fără succes. El a refuzat de fiecare dată. 

Mai mult, jurnalista Lorena Vazquez a declarat pentru Ya es Mediodia: „Pique dorea să se despartă de ceva vreme, dar nu Shakira. Nu pot spune exact ce relaţie are Pique cu această fată, dar ştiu că asta a făcut-o pe Shakira să se simtă rău”. 

Shakira şi Pique, la meciul fiului

În urmă cu o zi, cei doi au apărut în public în acelaşi loc, la meciul de baseball al fiului lor, Milan. 

Totuşi, în tribuna arenei din Cehia, cei doi au stat separat. Shakira a luat loc în primul rând, în timp ce vedeta Barcelonei a fost văzută în înaltul tribunei. Ei nu au fost fotografiaţi împreună lângă teren. 

În timp ce Pique a fost reţinut în reacţii, Shakira a fost surprinsă cu zâmbetul pe buze şi dezinvoltă. 

Anunţul despărţirii, confirmat

Cântăreaţa columbiană Shakira şi fotbalistul echipei FC Barcelona, Gerard Pique, au anunţat, sâmbătă, că s-au despărţit.

Într-un comunicat remis agenţiei EFE, cei doi au cerut să li se respecte intimitatea după această decizie

  • “Ne pare rău să confirmăm că ne despărţim. Pentru binele copiilor noştri, care sunt prioritatea noastră, vă cerem să ne respectaţi intimitatea. Mulţumim pentru înţelegere”, se arată în comunicatul celor doi.

Galerie foto cu Pique şi Shakira

 Galerie foto

Afla mai multe despre: shakirapique 

viewscnt
Articole similare