Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | "Acord". Zidane a bătut palma cu clubul! Revine pe banca după un an de pauză

BREAKING | "Acord". Zidane a bătut palma cu clubul! Revine pe banca după un an de pauză
Comentarii

Zinedine Zidane (49 de ani) are un acord cu PSG, echipă unde este dorit în locul lui Mauricio Pochettino. Emirul Qatarului, cel care controlază PSG, îl doreşte foarte tare pe "Zizou", singurul antrenor din istorie cu trei Ligi ale Campionilor câştigate la rând.

Emirul Qatarului, Al-Thani, îl vrea cu tot dinadinsul pe Zinedine Zidane la PSG, antrenor cu care Parisul ar fi ajuns la un acord pentru preluarea echipei.

"Acord". Zidane a bătut palma cu clubul! Revine pe banca după un an de pauză

Unul dintre cei mai căutaţi antrenori din lume, Zinedine Zidane, e la un pas să revină pe banca tehnică după un an de pauză. Destinaţia? PSG, echipă unde este dorit foarte tare de emirul Qatarului - cel care controlează clubul -, cu care "Zizou" ar avea un acord pentru a o prelua.

Potrivit jurnalistului Daniel Riolo, cel care a anunţat transferul lui Leo Messi (35 de ani) la PSG, anunţă că Zinedine Zidane s-a înţeles cu Parisul pentru a prelua echipa şi pentru a-l înlocui pe Mauricio Pochettino, antrenor care va fi dat afară de şeici.

Mauricio Pochettino urmează să se despartă de PSG, iar presa din Franţa anunţa că antrenorul Christophe Galtier este favorit să-i ia locul, însă Daniel Riolo susţine altceva. Jurnalistul anunţă că Zidane, despre care se zvonea în Franţa că aşteaptă finalul Mondialului din Qatar pentru a prelua naţionala „Cocoşului Galic”, va ajunge la PSG în această vară. La PSG, Zidane ar urma să facă echipă cu un director sportiv de renume, Luis Campos, care a şi fost prezentat oficial la Paris.

Zinedine Zidane a câştigat, între 2016 şi 2018, trei Ligi ale Campionilor la rând cu Real Madrid. "Zizou" nu a mai antrenat din vara lui 2021, când a plecat tot de la Real Madrid, cu care a reuşit să ia titlul.

La PSG, Zinedine Zidane ar urma să-i antreneze, printre alţii, pe Leo Messi, Kylian Mbappe, Neymar, dar şi pe foştii săi elevi de la Real Madrid, Keylor Navas şi Sergio Ramos, între timp ajunşi la Paris. Dacă l-ar convinge pe "Zizou", PSG ar da a doua lovitură în această vară, după ce Mbappe a fost convins să semneze prelungirea contractului până în 2025.

Afla mai multe despre: zidaneacordpsgantrenorqatarligue 1 

viewscnt
Articole similare