Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | "Zidane semnează". Preşedintele l-a dat de gol! Ce club preia "Zizou" din vară

ALERTĂ | "Zidane semnează". Preşedintele l-a dat de gol! Ce club preia "Zizou" din vară
Comentarii

Zinedine Zidane (49 de ani) e fără echipă după ce a părăsit-o pe Real Madrid în vara lui 2021, dar se pregăteşte să revină. "Zizou" e aşteptat să o preia pe PSG din vară, parizienii fiind gata de o adevărată revoluţi pe Parc des Princes, cu Messi, Mbappe şi Neymar ca pioni principali.

PSG are o mare dorinţă pentru postul de antrenor, din vară încolo, când Mauricio Pochettino va pleca de pe Parc des Princes. Emirul Qatarului, Al Thani, l-a contactat şi negociază cu Zinedine Zidane de mai multă vreme, iar negocierile dau roade, se pare.

"Zidane semnează". Preşedintele l-a dat de gol! Ce club preia "Zizou" din vară

Pe Parc des Princes se pregăşte o adevărată revoluţie din vară încolo, după eliminarea PSG-ului din Liga Campionilor, în faţa Realului. Zinedine Zidane e aşteptat să preia echipa şi să-i aibă sub comandă pe Messi, Mbappe şi Neymar, dar şi pe Ramos sau Donnarumma. Negocierile dintre PSG şi Zindane au fost publicate de presa din Franţa de mai multă vreme, însă se pare că acestea dau roade.

Preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal, Noel Le Graet, l-a dat de gol pe Zinedine Zidane, antrenor despre care se spunea că va prelua naţionala Franţei după Campionatul Mondial din Qatar. Le Graet a anunţat că "Zizou" ar putea fi antrenorul PSG-ul din vară.

"Zinedine Zidane poate prelua pe PSG", a declarat Noel Le Graet, preşedintele FFF, conform L'Equipe.

Zinedine Zidane e liber de contract după ce a terminat al doile mandat la Real Madrid, între 2019 şi 2021, când a câştigat titlul cu Realul. "Zizou" e singurul antrenor din istorie care a câştigat de trei ori la rând Liga Campionilor şi a fost declarat antrenorul anului în 2017 şi 2018

Recent, antrenorul francez a refuzat oferte de la Manchester United şi Newcastle, după ce clubului de pe St. James's Park a fost preluat de şeici.

Afla mai multe despre: zinedine zidanepsgclubofertnoel le graet 

viewscnt
Articole similare