Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT Ionuţ Radu pleacă de la Inter! Două cluburi sunt interesate să îl împrumute

NEWS ALERT Ionuţ Radu pleacă de la Inter!  Două cluburi sunt interesate să îl împrumute

Serie A

Comentarii

Portarul Ionuţ Radu ar urma să plece de la Inter Milano în această vară, două cluburi fiind interesate să îl împrumute, notează fcinternews.it.

NEWS ALERT Ionuţ Radu pleacă de la Inter!  Două cluburi sunt interesate să îl împrumute

Grupările interesate sunt Lecce şi Cremonese, promovate în Serie A, ambele contactându-l pe agentul jucătorului, Oscar Damiani. Jucătorul are câteva săptămâni să ia o decizie.

Perioada petrecută de Ionuţ Radu la Internazionale Milano poate fi considerată una de coşmar din punct de vedere al minutelor jucate.

Portarul de 24 de ani a fost mai mereu varianta de rezervă a lui Samir Handanovic. Ajuns la 37 de ani, slovenul este în continuare titularul de drept din poarta nerazzurrilor.

La 27 aprilie, Ionuţ Radu a fost titular în Serie A la Inter Milano după aproape un an, în meciul din deplasare cu Bologna, contând pentru etapa a XX-a a campionatului Italiei. Inter a pierdut partida cu scorul de 1-2, deşi a condus cu 1-0, iar Radu a greşit incredibil la golul doi al adversarilor, marcat de Sansone.

Samir Damiani, unul dintre agenţii lui Ionuţ Radu, a dezvăluit că portarul român îşi va face bagajele la vară. 

”Samir (n.r. Handanovic) apără mereu foarte bine. Radu va pleca la o altă echipă pentru că la vârsta lui nu mai poate aştepta la nesfârşit să-i surâdă norocul”, a declarat agentul lui Ionuţ Radu, potrivit Sempreinter.

Ionuţ Radu mai are contract cu Inter până în vara anului 2024.

  • 4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ionuţ Radu, potrivit Transfermarkt.com

În vară, Ionuţ Radu ar fi avut o ofertă de la Real Sociedad, însă portarul a refuzat-o pentru că nu ar fi fost convins de proiect şi pentru că ar fi sperat să primească şanse la Inter. Cu toate acestea, Simone Inzaghi s-a bazat exclusiv pe Samir Handanovic.

 

Afla mai multe despre: ionut raduinter 

viewscnt
Articole similare