Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | "Acord total". Barca, ce lovitură! Transfer-bombă reuşit de catalani

BREAKING | "Acord total". Barca, ce lovitură! Transfer-bombă reuşit de catalani

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona şi Cesar Azpilicueta (32 de ani), fundaşul campioanei Europei Chelsea, au ajuns la un "acord total" pentru transferul pe Camp Nou. Este al treilea transfer reuşite de catalani pentru sezonul viitor şi este o adevărată "bombă", având în vedere versatilitatea şi experienţa lui "Azpi".

Barcelona a bătut palma cu Cesar Azpilicueta, fundaşul lui Chelsea, care va ajunge gratis pe Camp Nou în vară, când i se termină contractul cu "Albaştri", care tocmai au fost preluaţi de Todd Beohly după ce acesta a cumpărat clubulul de la Roman Abramovich.

BREAKING | "Acord total". Barca, ce lovitură! Transfer-bombă reuşit de catalani

Xavi şi Joan Laporta lucrează de zor la viitorul sezon, în care Barcelona trebuie să revină în topul fotbalului european. Astfel, după transferurile lui Andreas Christensen şi Franck Kessie, Barcelona a reuşit şi un al treilea transfer pentru sezonul viitor. Este vorba despre Cesar Azpilicueta, fundaşul lui Chelsea.

Potrivit presei din Spania, Barcelona şi Azpilicueta au ajuns la un "acord total". Cesar Azpilicueta va semna un contract pe doi ani cu Barcelona, cu posibilitate de prelungire pe încă unul. În plus, "Azpi" va încasa un salariu de 11 milioane de euro pe an pe Camp Nou şi va sosi liber de contract de la Chelsea.

Tot de la Chelsea şi tot liber de contract a fost transferat şi Andreas Christensen.

Cesar Azpilicueta se află la Chelsea de 10 ani, din 2012, şi între timp a devenit căpitanul echipei de pe Stamford Bridge. La Chelsea, Azpiliecuta a câştigat două titluri de campion, două Ligi ale Campionilor şi două Europa League, dar şi o Supercupă a Europei şi un Mondial al Cluburilor, printre alte trofee interne.

  • 11 milioane de euro este cota de piaţă a lui Cesar Azpilicueta în prezent, potrivit specialiştilor de la transfemarkt.com

Afla mai multe despre: barcelonatransferazpilicuetachelsea 

viewscnt
Articole similare