Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Xavi l-a cerut". Transferul care rezolvă marea problemă a Barcelonei! Costă 40 de milioane de euro

"Xavi l-a cerut". Transferul care rezolvă marea problemă a Barcelonei! Costă 40 de milioane de euro

FC Barcelona

Comentarii

Kalidou Koulibaly (30 de ani) e lovitura pe care Barcelona încearcă să o dea pe piaţa transferurilor. Fundaşul central de la Napoli e pe lista catalanilor, iar Xavi îl place foarte mult pentru calităţile pe care le arată pe teren. Preţul lui Koulibaly nu este unul foarte mare, pe care Barcelona şi-l poate permite.

"Xavi l-a cerut". Transferul care rezolvă marea problemă a Barcelonei! Costă 40 de milioane de euro

Barcelona a avut, de-a lungul acestui sezon, probleme în defensivă şi a încasat multe goluri. Xavi trebuie să rezolve acest aspect şi a găsit omul potrivit pentru a întări defensiva, care să facă un cuplu impenetrabil cu Ronald Araujo. Kalidou Koulibaly, "stânca" lui Napoli, este pe lista Barcelonei.

AS scrie despre interesul Barcelonei pentru Kalidou Koulibaly, cu care a şi negociat deja contractul pe care fundaşul din Senegal să-l semneze pe Camp Nou. Contractul lui Koulibaly cu Napoli expiră în vara lui 2023, iar cu un an înainte să rămână liber Barcelona îl poate lua cu 40 de milioane de euro.

Atât cere Aurelio De Laurentiis, patronul lui Napoli, pentru a fi de acord cu transferul lui Kalidou Koulibaly, potrivit sursei citate. În trecut, Koulibaly a fost pe lista de transferuri a celor mai puternice cluburi din Manchester, City şi United, dar preţul solicitat atunci în schimbul a fost considerat prea mare. De Laurentiis voia 100 de milione de euro pe Koulibaly.

Kalidou Koulibaly a jucat 31 de meciuri în toate competiţiile acestui sezon, timp în care a marcat de trei ori şi a livrat două pase de gol.

  • 45 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Kalidou Koulibaly în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: koulibalytransferbarcelonanapoli 

viewscnt
Articole similare