Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă, ofertat din două campionate puternice din Europa! "Cupe europene şi campionat"

Victor Piţurcă, ofertat din două campionate puternice din Europa! "Cupe europene şi campionat"

Echipa națională

Comentarii

Fostul selecţioner al naţionalei României, Victor Piţurcă, susţine că a fost asaltat cu oferte în ultima perioadă, inclusiv din două campionate puternice. El a anunţat că nu renunţă la pretenţiile sale în privinţa următoarei echipe.

Ce oferte a primit Victor Piţurcă

Unul dintre cei mai de succes selecţioneri ai României rămâne la mare căutare, deşi acceptă cu greu o aventură pe banca unei echipe. Victor Piţurcă a primit "cel puţin 10 oferte" din zona Golfului, Rusia sau Grecia, printre altele, dar a avut un mesaj clar pentru cei care l-au contactat. 

Piţurcă îşi doreşte cu care să se lupte cu şanse reale pentru campionat şi cu care să joace în cupele europene. Astfel, el a refuzat toate propunerile din această perioadă, semn că echipele nu au fost pe placul său. 

"Dacă vedeţi în CV-ul meu, am antrenat naţionala, Steaua, Craiova şi Ittihad, niciodată nu mi-am permis să merg la echipe mici, de mijlocul clasamentului. Am avut cel puţin 10 oferte până acum din Golf, Rusia şi Grecia, două trei echipe din Grecia. 

Nu am dat curs, că nu sunt interesat. Dacă plec la Olympiakos, la naţională, la AEK, care se luptă pentru campionat, la Ittihad, e altceva. Sigur, şi situaţia să fie una bună. Nu doresc decât echipe care luptă pentru campionat, cupe europene. E prea târziu pentru mine să merg, chiar dacă sunt contracte bune", a declarat Victor Piţurcă pentru Sport Total FM.

Antrenorul s-a despărţit în ianuarie 2020 de Universitatea Craiova, de unde a plecat dezamăgit, iar ultima experienţă din România l-a făcut să spună că nu va mai accepta o ofertă, cu o singură excepţie. 

Steaua Bucureşti este singurul club care l-ar putea readuce în fotbalul românesc.

"În fotbalul românesc e exclus să mai antrenez, nici cea mai mică şansă, indiferent de cine mă contactează. Este Steaua, dar nu mă refer neapărat ca antrenor. Dacă doreşte să revină, să devină club profesionist, aş putea începe activitatea. Singurul club din România e Steaua (n.r. - din partea căruia ar accepta o ofertă)", a mai spus Victor Piţurcă. 

În trei decenii ca antrenor, Victor Piţurcă le-a condus pe: Steaua Bucureşti, Universitatea Craiova, România U21, România, FCSB şi Al-Ittihad.

Antrenorul a câştigat titlul cu Steaua, în 2001, Cupa României, în 1992, şi Supercupa României, în 2002. 

Fostul selecţioner, care a dus naţionala la turnee finale, nu s-a aflat pe lista FRF după plecarea lui Mirel Rădoi. Înaintea lui Edward Iordănescu au fost abordaţi: Gică Hagi, Dan Petrescu, Răzvan Lucescu şi Ladislau Boloni. 

Afla mai multe despre: victor piturcaoferte victor piturcavictor piturca selectionerechipa nationala 

viewscnt
Articole similare