Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum se menţine în formă Victor Piţurcă! ”Pe mine mă interesează sănătatea mea, vreau să am o bătrâneţe frumoasă!”

Cum se menţine în formă Victor Piţurcă! ”Pe mine mă interesează sănătatea mea, vreau să am o bătrâneţe frumoasă!”

Diverse

Comentarii

Chiar dacă a ajuns la 65 de ani, Victor Piţurcă se menţine în formă, iar faptul că s-a retras de ani buni din fotbal nu a devenit vizibil.

Fostul selecţioner are mare grijă de sănătatea lui şi are un stil de viaţă foarte bine pus la punct. Piţurcă recunoaşte că nu se dă la o parte de la mişcarea fizică şi nici nu vrea să audă de mâncarea tip fast-food. 

Fostul selecţioner a dezvăluit că îşi doreşte să aibă o bătrâneţe frumoasă. Fostul antrenor al Universităţii Craiova şi a dezvăluit secretele formei sale fizice de invidat şi a recunoscut că îi place să combine alergatul cu un mers la pas, care se poate întinde pe 10 kilometri. 

”Pe mine mă interesează sănătatea mea, vreau să am o bătrâneţe frumoasă!”

”Am oscilat, am avut un kilogram sau două în plus, în minus. În general, am mers pe greutatea mea normală. E important pentru sănătate, mi se fac observaţii din partea celor din familie.

Pe mine mă interesează sănătatea mea, vreau să am o bătrâneţe frumoasă! De foarte mult timp n-am mai mâncat (n.r. – fast-food), când eram în Arabia Saudită mai mâncam. Acolo era în regulă, dar aici nu-mi aduc aminte să fi mâncat în ultimul timp!

Nu neapărat alergat, şi pas întins… cam 8-10 kilometri. Cam ăsta e programul!”, a declarat fostul selecţioner al echipei naţionale a României, Victor Piţurcă, potrivit sport.ro.

Afla mai multe despre: piţurcă-liga 1-românia 

viewscnt
Articole similare