Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul Finlandei a surprins înainte de duelul cu România: ”Va fi cel mai greu meci dintre toate”

Selecţionerul Finlandei a surprins înainte de duelul cu România: ”Va fi cel mai greu meci dintre toate”

Echipa națională

Comentarii

Markku Kanerva, selecţionerul Finlandei a făcut o serie de declaraţii surprinzătoare în conferinţa de presă premergătoare partidei cu România.

Prima reprezentativă a României va întâlni selecţionata similară a Finlandei, sâmbătă, de la ora 21:45. Meciul va avea loc pe stadionul din Giuleşti.

În primele două etape, România a pierdut cu Muntenegru (0-2) şi cu Bosnia şi Herţegovina (0-1), în timp ce reprezentativa nordică a remizat cu Bosnia (1-1) şi a învins-o pe Muntenegru (2-0).

Astfel, după primele două runde din Liga Naţiunilor, selecţionata tricoloră se află pe ultimul loc, cu niciun punct acumular, iar Finlanda se clasează pe poziţia a doua, cu patru puncte.

Aşa se prezintă situaţia celor două echipe naţionale care vor fi adversare la Bucureşti.

Selecţionerul Finlandei a surprins înainte de duelul cu România: ”Va fi cu siguranţă cel mai greu meci dintre toate cele patru”

În conferinţa de presă pemergătoare duelului, Markku Kanerva, selecţionerul Finlandei, a surprins cu afirmaţiile sale, subliniind faptul că România va fi cel mai greu adversar din această grupă a Ligii Naţiunilor.

Afirmaţia tehnicianului de 58 de ani se bazează pe faptul că va fi primul joc al României pe teren propriu, după ce până acum a jucat doar în deplasare.

”Înainte de startul grupei am spus că este greu de jucat patru meciuri într-o perioadă aşa de scurtă, iar acesta va fi cu siguranţă cel mai greu meci dintre toate aceste patru. Nu-mi schimb opinia chiar dacă România a pierdut primele jocuri”, a declarat Kanerva, selecţionerul Finlandei.

De asemenea, fundaşul Nikolai Alho a subliniat naţionala lui Edi Iordănescu va beneficia de suportul fanilor români prezenţi în Giuleşti.

”Va fi un joc greu, aşa cum a spus boss (n.r. selecţionerul). Faptul că România a pierdut primele jocuri din grupă nu cred că se va reflecta în exprimarea echipei.

Noi am jucat primele două meciuri acasă, acum suntem în deplasare şi cred că fanii le vor da jucătorilor voştri o motivaţie şi o energie suplimentară”, a adăugat şi Alho, fundaşul finlandez al grecilor de la Volos.

Afla mai multe despre: finlandaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare