Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deac a anunţat marele vis al campioanei CFR Cluj: ”Toată lumea se gândeşte la grupele Champions League”

Deac a anunţat marele vis al campioanei CFR Cluj: ”Toată lumea se gândeşte la grupele Champions League”

CFR Cluj

Comentarii

Ciprian Deac a anunţat că marea dorinţă a campioanei CFR Cluj o constituie accederea în grupele Champions League.

CFR Cluj a câştigat pentru a cincea oară consecutiv campionatul în România, iar acum face pregătirile pentru o nouă aventură în preliminariile Ligii Campionilor.

Deac, cu gândul la Champions League

Ciprian Deac, unul dintre artizanii succesului CFR-ului pe plan intern, a dezvăluit că toată suflarea din Gruia ţinteşte calificarea în grupele celei mai galonate competiţii la nivel de echipe de club.

Prin urmare, gruparea ardeleană a făcut transferuri pe bandă rulandă, doar miercuri clubul oficializând patru noi întăriri.

Totuşi, la fel ca şi în precedentele sezoane, va fi dificil pentru campioana României să ajungă în grupele Ligii Campionilor, dar Deac a afirmat că s-ar mulţumi şi cu grupele Europa League, o competiţie mai potrivită pentru nivelul lui CFR Cluj.

Ultima dată când formaţia din Gruia a evoluat în grupele Ligii Campionilor a fost în sezonul 2012-2013. A terminat pe locul trei, cu zece puncte, o grupă cu Manchester United, Galatasaray şi Braga.

”Mi-aş dori să întâlnim echipele cele mai accesibile şi să ne atingem obiectivul. E clar că toată lumea se gândeşte la Champions League, la grupe. Va fi foarte greu, trebuie să fim realişti. Dar la ce putem noi azi şi la cum cunosc lotul, cred că grupele Europa League ar fi mai accesibile pentru noi şi un obiectiv mai realist.

Vacanţa a fost foarte scurtă, nici nu mi-am dat seama cum a trecut. Am petrecut majoritatea timpului acasă, fiind plecat un an de zile, pentru că am avut foarte multe deplasări. Am stat cu persoanele dragi mie.

Să sperăm că împreună vom aduce un nou titlu. Mi-ar plăcea ca la fiecare meci de acasă să jucăm cu stadionul plin. Împreună putem fi de neînvins”, a declarat Deac, pentru site-ul clubului CFR Cluj.

În acest sezon, aventura europeană a campioanei CFR Cluj va începe încă din primul tur preliminar din Liga Campionilor, iar odată cu avansarea în competiţie, va da de adversari din cei în ce mai dificili.

Afla mai multe despre: deaccfr cluj 

viewscnt
Articole similare