Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ungurii nu-l iartă pe Tănase, după anunţul că Ferencvaros îl vrea: "Nu putem uita ce a făcut!"

Ungurii nu-l iartă pe Tănase, după anunţul că Ferencvaros îl vrea: "Nu putem uita ce a făcut!"

FCSB

Comentarii

Intrat în vizorul lui Ferencvaros, echipă din preliminariile Ligii Campionilor, Florin Tănase (27 de ani) este criticat de presa din Ungaria pentru un gest făcut în 2020. Maghiarii au scos la iveală un gest făcut de căpitanul FCSB după finala Cupei României, câştigată împotriva lui Sepsi cu 1-0 la Ploieşti.

Presa din Ungaria a pus "lupa" pe Florin Tănase, după ce Gigi Becali a recunoscut negocierile cu maghiarii de la Ferencvaros, campioana din ţara vecină.

Ungurii nu-l iartă pe Tănase, după anunţul că Ferencvaros îl vrea: "Nu putem uita ce a făcut!"

Florin Tănase este pe lista de transferuri a ungurilor de la Ferencvaros, care sunt gata să achite două milioane de euro pentru căpitanul de la FCSB conform spuselor lui Gigi Becali, dar presa din Ungaria îl "taxează". Nemzeti Sport a scos la iveală un gest făcut de Florin Tănase la finalul meciului cu Sepsi (1-0, în finala Cupei României), după câştigarea trofeului.

Tănase a scandat contra Ungariei, aspect subiliniat de presa maghiară: "Un club precum Ferencvaros nu se poate limita doar la cifrele bune ale lui Tănase, deoarece, pe lângă calitatea fobalului, atitudinea umană care întăreşte unitatea vestiarului trebuie luată în calcul. Trebuie văzut ce fel de caracter intră în acel vestiar. Trecutul lui Tănase este destul de împovorat în acest sens.

Reţelele de socializare nu uită nimic şi nu putem uita modul în tendenţios în care căpitanul FCSB scandează cuvinte obscene şi insultă Ungaria cu trofeul în mână după finala Cupei României din 2020. Totul va lua o altă dimensiune dacă jucătorul va ajunge la Ferencvaros", a scris Nemzeti Sport.

Florin Tănase a marcat 20 de goluri în sezonul trecut la FCSB, în 36 de meciuri din toate competiţiile.

Afla mai multe despre: florin tanasefcsbferencvarosungaria 

viewscnt
Articole similare