Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olaru, răspuns tranşant pentru fanii nemulţumiţi: ”Asta e mentalitatea noastră. Criticăm de fiecare dată când avem ocazia”

Olaru, răspuns tranşant pentru fanii nemulţumiţi: ”Asta e mentalitatea noastră. Criticăm de fiecare dată când avem ocazia”

Echipa națională

Comentarii

Darius Olaru nu a mai suportat criticile fanilor echipei naţionale şi a avut un mesaj categoric pentru aceştia.

România o va întâlni pe Finlanda, sâmbătă, de la ora 21:45, pe stadionul Giuleşti. Va fi primul meci pe teren propriu găzduit de prima reprezentativă în această ediţie a Ligii Naţiunilor.

După două eşecuri în primele două etape din această competiţie, fanii i-au criticat dur pe jucătorii lui Edi Iordănescu.

Dariu Olaru, răspuns tranşant pentru fanii nemulţumiţi de echipa naţională

Astfel, în conferinţa de presă premergătoare partidei cu reprezentativa nordică, Darius Olaru, desemnat recent tricolorul lunii mai, a reacţionat şi a avut un mesaj pentru suporterii echipei naţionale.

De asemenea, mijlocaşul FCSB-ului are încredere că echipa României are calitatea necesară de a o învinge pe Finlanda, pe care o consideră cel mai dificil adversar din grupă.

”Au o echipă bună. Nu cred că au prea multe individualităţi, dar au echipă bună, organizată şi cred că e cel mai bun adversar cu care vom juca.

N-ar trebui să ne temem. Avem o echipă bună, trebuie doar să ne dorim mai mult decât ei şi să dăm mai mult decât ei pentru a obţine victoria. Cred că avem calitate şi trebuie să arătăm asta în teren. Nu cred că acesta ne e nivelul. Cred că putem să ne ridicăm aşteptările.

Noi ne aşteptăm să ne susţină lumea (n.r. în Giuleşti), dar o să vedem la meci cum va fi. Sperăm să vină un număr cât mai mare şi să ne susţină.

Normal că ne apasă un pic că în ultimii ani nu au fost rezultate prea bune şi cred că şi acesta e un lucru...

(n.r. despre comparaţiile cu Generaţia de Aur) Cred că ar fi mai bine noi să nu mai citim toate chestiile astea de prin presă. Ştiind că toată lumea are aşteptări de la noi, punem presiune pe noi şi poate la meci nu ne ies lucrurile aşa cum vrem noi. 

Fără să vreau am intrat pe comentarii la echipa naţională şi am văzut foarte multe comentarii negative. Aşa că mai bine nu mi-aş da cu părerea decât să intru şi să scriu comentarii negative. Asta e mentalitatea noastră şi ce putem să facem decât să criticăm de fiecare dată când avem ocazia. 

N-am arătat destul de multă dorinţă. Cred că dacă puneam mult mai mult în jocuri, puteam obţine mult mai mult din cele două partide”, a declarat Olaru.

Afla mai multe despre: olaruechipa nationala 

viewscnt
Articole similare