Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce obiective are Laszlo Balint la Universitatea Craiova: ”Vorbim de lucruri importante!”

Ce obiective are Laszlo Balint la Universitatea Craiova: ”Vorbim de lucruri importante!”
Comentarii

Laszlo Balint este noul antrenor al Universităţii Craiova, el fiind prezentat, luni, într-o conferinţă de presă. La Craiova, el îl înlocuieşte pe Laurenţiu Reghecampf.

Ce obiective are Laszlo Balint la Universitatea Craiova: ”Vorbim de lucruri importante!”

Fostul antrenor de la UTA a dezvăluit că totul s-a desfăşurat foarte rapid şi nu a avut timp să se gândească prea mult. Antrenorul a vorbit şi despre obiectivele de la Craiova, dar nu a dat un răspuns exact. 

Craiova are ambiţii de titlu şi de cupele europene. În ultimii ani, oltenii nu au reuşit acest lucru, iar fanii aşteaptă ca echipa să se impună în Liga 1. Cel mai aproape de câştigarea campionatului au fost cu Cristiano Bergodi, dar au pierdut meciul decisiv cu CFR. 

”La un club ca acesta vorbim de obiective importante. Sunt lucruri pe care încercăm să le îmbunătăţim. Încercăm ca sezonul următor să fie mai bun decât cel recent încheiat. Mă bucur foarte mult că sunt aici, în faţa dumneavoastră. 

Surprinzător n-aş putea spune. Mi-am dorit tot timpul să fac paşi înainte, iar în cariera mea cam aşa a fost, chiar dacă nu au fost paşi spectaculoşi. Mă bucur că acest moment al carierei mele consemnează un pas înainte. 

Sunt foarte motivat să reuşesc, o să muncim de dimineaţă până a doua zi dimineaţă, dacă este nevoie, eu şi staff-ul meu. Apoi, şi jucătorii, pentru că ei vor fi pe teren şi trebuie să facem sacrificii. E o regulă general valabilă: dacă vrem să obţinem ceva, trebuie să şi suferim. Va trebui să muncim foarte mult, să punem accentul pe această situaţie de a ne asuma aceste chestiuni care ţin de ieşirea din zona de confort”, a spus Balint, la conferinţa de presă. 

Afla mai multe despre: craiova-uta-balint 

viewscnt
Articole similare