You are here:

OFICIAL | Laszlo Balint, noul antrenor al Universităţii Craiova. Primele declaraţii din Bănie

OFICIAL | Laszlo Balint, noul antrenor al Universităţii Craiova. Primele declaraţii din Bănie
Comentarii

Laszlo Balint este noul antrenor al Universităţii Craiova. Azi a avut loc, în Bănie, conferinţa de prezentare.

OFICIAL | Laszlo Balint, noul antrenor al Universităţii Craiova. Primele declaraţii din Bănie

Universitatea Craiova a anunţat, duminică seară, că a încheiat colaborarea cu Laurenţiu Reghecampf.

Azi, Mihai Rotaru, patronul oltenilor, l-a numit antrenor principal pe Laszlo Balint. Craiova şi-a prezentat noul antrenor într-o conferinţă de presă.

”Mă bucurt tare mult pentru încrederea conducerii vin foarte motivat, cu multă încredere. Sper să facem un sezon mai bun ca cel recent încheiat. Modul în care s-a prezentat fosta mea echipă, UTA, m-a recomandat. Voi încerca să implementez spiritul de a da tot pe teren. Vreau să implementez respectul pentru club, suporteri, oraş. Astfel, jucătorii dau tot. 

Mă bucur că sunt aici, în faţa dumneavostră. Mi-am dorit mereu să fac paşi înainte. Mă bucur că şi acest moment consemnează un pas către înainte. Sunt foarte motivat să muncesc. Ne reunim într-un cadru restrâns din cauza jucătorilor care sunt plecaţi la naţională. O să avem un debut de sezon aglomerat. Pentru mine e o onoare să fiu comparat cu Rădoi. De acum înainte trebuie să ne concentrăm şi pe moment şi pe perspectivă, nu la ce a fost ieri, alaltăieri, acum 2 săptămâni”, a declarat Laszlo Balint la conferinţa de presă. 

Universitatea Craiova se reuneşte astăzi, iar miercuri va pleca deja în stagiul de pregătire din Austria. 

În vârstă de 43 de ani, Laszlo Balint nu a mai antrenat din luna ianuarie, când s-a despărţit de UTA, după doi ani şi jumătate petrecuţi pe banca arădenilor. Trecut în carieră pe la Unirea Tărlungeni, Academica Clinceni, ASA Târgu Mureş, Csikszereda, Sportul Snagov şi Metaloglobus, Laszlo Balint a obţinut cele mai bune performanţe la UTA, echipă alături de care a reuşit promovarea în prima ligă, în 2020, şi pe care a dus-o până pe locul 10 în primul eşalon, la finalul sezonului 2020/2021.

Afla mai multe despre: laszlo balintuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare