Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment fabulos în studioul Orange Sport! Panduru s-a amuzat pe seama gestului lui MM: ”Credeam că îţi freci mâinile de bucurie că a ajuns Balint la Craiova” | VIDEO EXCLUSIV

Moment fabulos în studioul Orange Sport! Panduru s-a amuzat pe seama gestului lui MM: ”Credeam că îţi freci mâinile de bucurie că a ajuns Balint la Craiova” | VIDEO EXCLUSIV
Comentarii

Invitaţi în studioul Orange Sport, Basarab Panduru şi MM Stoica au analizat venirea lui Laszlo Balint (43 de ani) la Universitatea Craiova, în locul lui Laurenţiu Reghecampf (46 de ani). Ambii experţi Orange Sport sunt de părere că oltenii ar fi putut aduce un tehnician mai potrivit şi au oferit un moment fabulos.

Laszlo Balint i-a luat locul lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova, după ce antrenorul oltenilor a ajuns la un comun acord pentru despărţire.

Numirea fostului antrenor de la UTA Arad a fost mai mult decât bizară, având în vedere că acesta a pregătit o echipă din Liga 1 mai puţin de doi ani şi nu a prins play-off-ul niciodată.

MM Stoica şi Basarab Panduru erau convinşi că Mirel Rădoi ar fi fost antrenorul potrivit pentru Universitatea Craiova, dar, în final, Mihai Rotaru a mers în altă direcţie.

Aşadar, prezenţi din nou în studoiul Orange Sport, MM şi Panduru au analizat numirea lui Balint şi au oferit un moment fabulos.

Cât fostul ”tricolor” vorbea despre noul antrenor al oltenilor, l-a surprins pe managerul general de la FCSB cum îşi freca mâinile, glumind că o face graţie venirii lui Balint în Bănie.

Moment fabulos în studioul Orange Sport

Basarab Panduru:

M-ai întrebat între Rădoi şi Balint pe cine văd, am zis Rădoi, parcă se apropia mai mult de fotbalul şampanie, acum am văzut că vor fotbal agresiv, că asta le-a lipsit sezonul trecut.

Pare că au trecut de la şampanie la vodkă cu Red Bull, whisky cu Red Bull, la şampanie doar bulele ies agresiv din pahar, nu ştiu dacă e pregătit sau nu, pentru că nu a venit nimeni la o echipă fiind înainte... au mai venit, dar sunt şi antrenori care au venit la echipe fără să mai fi fost campioni înainte.

Poate şi el să fie unul dintre aceştia, doar că eu cred că... MM văd că îşi freacă mâinile. Nu ştiu dacă de asta îşi freacă mâinile.

MM Stoica:

Am mâncat nişte cireşe acum şi am cam exagerat, simt şi eu ceva agresivitate.

Basarab Panduru:

Credeam că îţi freci mâinile de bucurie că a venit Balint la Craiova, că vezi un campionat în doi, aşa, iar, asta mă gândeam, dacă îţi freci mâinile, că vezi un campionat în doi.

MM Stoica:

Nu le mai frec!

Basarab Panduru

Să vedem ce poate să facă, a fost algerea lor.

Afla mai multe despre: laszlo balint 

viewscnt
Articole similare