Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rădoi sau Balint? Cine are fotbal de Craiova? Experţii Orange Sport au analizat cele două posibilităţi: ”Mizăm pe el, dar indiferent cine vine, o sa aibă o mare problemă!” EXCLUSIV

Rădoi sau Balint? Cine are fotbal de Craiova? Experţii Orange Sport au analizat cele două posibilităţi: ”Mizăm pe el, dar indiferent cine vine, o sa aibă o mare problemă!” EXCLUSIV
Comentarii

Basarab Panduru şi MM Stoica au analizat cele două variante propuse pentru banca tehnică a Universităţii Craiova.

Rădoi sau Balint? Cine are fotbal de Craiova? Experţii Orange Sport au analizat cele două posibilităţi

Clubul Universitatea Craiova a anunţat, duminică seară, că a încheiat colaborarea cu tehnicianul Laurenţiu Reghecampf. Reghecampf se afla la conducerea tehnică a echipei din Craiova din iulie 2021, iar antrenorul nu a reuşit să obţină niciun trofeu cu echipa din Bănie.

Laurenţiu Reghecampf a fost adus pe banca Universităţii Craiova în primele luni ale sezonului de abia încheiat, în urma înfrângerii oltenilor cu Laci (Albania), din prima manşă a celui de al doilea tur preliminar din Conference League.

Echipa lui Mihai Rotaru a rămas fără antrenor, dar oltenii ar avea mai multe variante. În studioul Orange Sport au fost propuse numele lui Mirel Rădoi, fostul selecţioner şi Laszlo Balint, fostul antrenor de la UTA. 

Ambii experţi au mizat pe Mirel Rădoi. Totuşi, Basarab Panduru consideră că orice ar veni va avea o problemă mare, deoarece va fi foarte greu să îi facă pe jucătorii oltenilor să joace mai bine decât în mandatul lui ”Reghe”.

Basarab Panduru: ”Mie mi se pare că Rădoi.”

MM Stoica: ”Şi eu cred la fel. Adică, Rădoi are aură. E oltean. E Mirel Rădoi. Reprezintă ceva. Adică, ok, poate nu a făcut rezultate la echipa naţională. În sensul că nu a calificat echipa naţională, dar a plecat cu imaginea mai bună, decât a plecat de la U21. Toată lumea îl regretă, pentru că e un băiat foarte bun, foarte plăcut. Eu mai intru şi pe reţele. Poate sunt irelevante, dar Mirel Rădoi are o imgine bună. Atfel nu se discuta de el de 3 luni de zile la Craiova. Sunt curios dacă Croitorul era liber, era o soluţie acum.”

Basarab Panduru: ”Indiferent cine vine la Craiova o sa aibă o mare problemă. Să facă jucătorii ăştia mai buni decât i-a lăsat Laurenţiu Reghecampf este foarte greu.”

Afla mai multe despre: craiova-mirel rădoi-balint 

viewscnt
Articole similare