adplus-dvertising
You are here:

Nicolae Dică le-a reamintit fotbaliştilor de la FCSB adevărata miză din Conference League: "Putem să asigurăm bugetul pentru un an"

Nicolae Dică le-a reamintit fotbaliştilor de la FCSB adevărata miză din Conference League: "Putem să asigurăm bugetul pentru un an"

FCSB

Comentarii

Antrenorul FCSB, Nicolae Dică, a declarat că meciul cu DAC Dunsajsa Streda este important, el spunând că banii din Eruopa asigură bugetul pe un an.

Nicolae Dică: "Putem să asigurăm bugetul pentru un an"

"Ne aşteaptă o partidă mult mai grea decât în meciul tur, pentru că i-am simţit că sunt o echipă bună, puternică, cu jucători de calitate de la mijlocul terenului în sus. E o echipă care joacă un fotbal ofensiv, agresiv. Noi trebuie să fim pregătiţi pentru acest lucru, cred că trebuie să facem un joc defensiv foarte bun pentru a scoate un rezultat pozitiv.

E clar că jucătorii trebuie să respecte ce am lucrat tactic la antrenamente. Trebuie să avem atitudine, cum am avut în majoritatea jocurilor de când am revenit la echipă. Şi unitate, pentru că asta îmi doresc la echipa mea. Doar împreună putem scoate rezultate pozitive.

Meciul de mâine este foarte important pentru toată lumea. Contează foarte mult acest lucru, pentru că vin bani din Europa, putem să asigurăm bugetul pentru un an de zile. Apoi ne vom concentra pe campionat.

Nu îmi e frică de adversar, pentru că ştiu că am pregătit foarte bine jocul, jucătorii au fost concentraţi la antrenamente. Am încredere în băieţii mei şi cu siguranţă o să facem o treabă bună", a spus Nicolae Dică, în cadrul unei conferinţe de presă.

FCSB - DAC 1904 Dunajská Streda, manşa secundă a turului al treilea preliminar Conference League, porneşte de la 1-0 pentru echipa antrenată de Nicolae Dică. Meciul e programat joi, de la 20:30, pe Arena Naţională, live text pe Orangesport.ro. 

Într-un anunţ pe pagina personală de Facebook, Mihai Stoica a susţinut că asistenţa de la FCSB - Saburtalo de 25.000 de spectatori va fi doborâtă şi nu a ratat ocazia de a sublinia un aspect neplăcut pentru alte echipe din Superligă. 

viewscnt
Articole similare