Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză pentru Zorya? Mirel Rădoi, misterios: "Nu intru în prea multe detalii". Cine ar putea apărea în primul "11"

Surpriză pentru Zorya? Mirel Rădoi, misterios: "Nu intru în prea multe detalii". Cine ar putea apărea în primul "11"
Comentarii

Mirel Rădoi (42 de ani), antrenorul U Craiova, a lăsat de înţeles că le pregăteşte o surpriză ucrainenilor de la Zorya, în returul din preliminariile Conference League. Dan Nistor (34 de ani) şi-ar putea face apariţia în primul "11" al oltenilor, după ce noul antrenor din Bănie l-a reprimit în lot, pe el şi pe Ionuţ Vînă.

U Craiova are un nou antrenor, Mire Rădoi, şi speră ca şocul provocat prin schimbarea lui Laszlo Balint să fie de bun augur şi aducă o calificare în play-off-ul pentru grupele Conference League. Pentru asta, oltenii trebuie să întoarcă un rezultat de 0-1, în deplasare cu Zorya Luhansk.

Surpriză pentru Zorya? Mirel Rădoi, misterios: "Nu intru în prea multe detalii". Cine ar putea apărea în primul "11"

U Craiova primeşte, joi, vizita ucrainenilor de la Zorya Luhansk în returul turului trei din preliminariile Conferenc League. În tur, într-un meci jucat în Polonia, Zorya s-a impus cu 1-0 şi elevii lui Mirel Rădoi, noul antrenor din Bănie, trebuie să întoarcă rezultatul.

La conferinţa de presă dinaintea meciului, Mirel Rădoi a păstrat misterul în ceea ce-l priveşte pe Dan Nistor. Antrenorul a lăsat de înţeles că experimentul mijlocaş ar putea apărat în primul "11" pe "Ion Oblemenco", în încercarea oltenilor de a ajunge în play-off-ul pentru grupele Conference League.

„Rezultatul nu a fost pe placul nostru, dar cred că mâine seară lucrurile se vor schimba. Nu putem îmbunătăţi mari lucruri, vom încerca din ideile pe care le avem, să le transpunem echipei. Băieţii sunt pregătiţi, încrezători, mai ales după victoria din ultima etapă de campionat. Nu intru în multe detalii cu Nistor, pentru că le-am spune adversarilor ce avem de gând să facem”.

„În mare, am idee despre primul 11, dar decizia o luăm abia mâine după masa de prânz. Egalăm balanţa pentru că jucăm acasă, echipa vine după o victorie în campionat şi băieţii vor să demonstreze că meciul tur a fost un accident.

Zorya, cu cât va avea mai multe meciuri în picioare, cu atât va arăta mai bine. Evident, o echipă nu poate să stea 90 de minute doar în apărare sau doar în atac”, a spus Mirel Rădoi, în cadrul unei conferinţe de presă.

Afla mai multe despre: u craiovazoryamirel radoimeciconference league 

viewscnt
Articole similare