Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui Dunajská Streda, anunţ surprinzător! "Florinel Coman se află în Germania. Adversarul ne induce în eroare"

Antrenorul lui Dunajská Streda, anunţ surprinzător! "Florinel Coman se află în Germania. Adversarul ne induce în eroare"

FCSB

Comentarii

Antrenorul echipei Dunajská Streda, Adrian Gula, şi jucătorul Norbert Balogh au prefaţat meciul cu FCSB, din manşa secundă a turului III preliminar Conference League. Tehnicianul susţine că are informaţii, conform cărora Florinel Coman s-ar afla în Germania.

"Florinel Coman se află în Germania. Adversarul ne induce în eroare"

FCSB - DAC 1904 Dunajská Streda, manşa secundă a turului al treilea preliminar Conference League, porneşte de la 1-0 pentru echipa antrenată de Nicolae Dică. Meciul e programat joi, de la 20:30, pe Arena Naţională, live text pe Orangesport.ro. 

La conferinţa de presă, antrenorul Adrian Gula a făcut o afirmaţie surprinzătoare. Florinel Coman s-a recuperat rapid după accidentarea din tur, după ce s-a tratat în Serbia la "vraciul fotbaliştilor" Marijana. 

Totuşi, tehnicianul lui DAC susţine că "Mbappe" s-ar afla de fapt în Germania şi că FCSB doar încearcă să-i dea strategia peste cap. 

"Ne aşteaptă un meci greu, ştim ce ne aşteaptă. A trecut practic un singur meci, pe al doilea îl jucăm aici. Jucătorii sunt montaţi, sunt pregătiţi, i-am simţit că îşi doresc să ne calificăm.

Dacă vorbim despre Coman, din informaţiile pe care le avem, se află în Germania şi încă se tratează. Dacă reuşeşte să ajungă până mâine şi să joace, foarte bine. Acestea sunt tactici şi anumite practici, pe care adversarul le foloseşte că să ne inducă în eroare.

Procentual nu aş putea să vă spun. E clar, există o favorită, a marcat la noi. Poate asta va atârna greu pe umerii FCSB-ului, fiind favorită şi marcând în deplasare. Acasă va trebui să facă un meci foarte bun şi asta e şansa noastră", a declarat Adrian Gula. 

Meciul de pe cel mai mare stadion al României a fost comentat şi de atacantul Norbert Balogh. 

"Cred că suntem pregătiţi pentru meciul de mâine. Pentru un astfel de meci nu trebuie să te pregăteşti foarte mult, miza meciului te motivează. Avem 90 minute în faţă. Aşa cum a spus şi antrenorul nostru, calificarea se joacă aici, mâine.

Depinde foarte mult de cine marchează mâine prima. Dacă vom reuşi noi, practic  va fi egal şi vom reintra în lupta pentru calificare. Noi nu vom juca ca şi cum FCSB ar fi deja calificată. Ne vom juca şansa până la sfârşit. Va depinde foarte mult cine va primi primul gol", a spus vârful maghiar. 

Într-un anunţ pe pagina personală de Facebook, Mihai Stoica a susţinut că asistenţa de la FCSB - Saburtalo de 25.000 de spectatori va fi doborâtă şi nu a ratat ocazia de a sublinia un aspect neplăcut pentru alte echipe din Superligă. 

Afla mai multe despre: fcsb - dac 1904 dunajská stredaadrian gula 

viewscnt
Articole similare