Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce "s-a stins" Andrei Ciobanu în ultima perioadă la Farul! Fotbalistul a recunoscut ce i s-a întâmplat, dar şi cum a ajuns la Rapid | EXCLUSIV

De ce "s-a stins" Andrei Ciobanu în ultima perioadă la Farul! Fotbalistul a recunoscut ce i s-a întâmplat, dar şi cum a ajuns la Rapid | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Crescut în Academia Gheorghe Hagi, Andrei Ciobanu a fost un alt fotbalist propus echipelor naţionale de Gică Hagi. După ce s-a transferat la Rapid Bucureşti, mijlocaşul central a recunoscut ce i s-a întâmplat în ultima perioadă la Farul Constanţa.

Andrei Ciobanu, dezvăluiri despre ultima perioadă de la Farul Constanţa

Cu 149 de meciuri jucate pentru Farul Constanţa, 19 goluri marcate şi 12 pase decisive, Andrei Ciobanu a hotărât că are nevoie de o nouă provocare în această vară. El a recunoscut că s-a plafonat la echipa antrenată de Gică Hagi, explicaţia pentru prestaţiile mai puţin reuşite din ultimul sezon petrecut la malul mării. 

"Am început foarte bine sezonul acesta, evoluţiile noastre au fost foarte bune, ne clasăm în top, acolo unde e locul Rapidului. M-am acomodat foarte bine, băieţii m-au primit foarte bine, este un grup foarte frumos, atmosfera e foarte bună. 

Cu siguranţă că aveam nevoie de o nouă provocare, am stat acolo (n.r. - la Viitorul şi Farul) 12 ani la Constanţa. Îi mulţumesc domnului Hagi pe această cale, am învăţat multe de la el. Acum a venit o nouă etapă din viaţa mea. 

Părerea mea e că mă plafonasem la Farul, aveam aceeaşi rutină în fiecare zi şi cum ţi-am zis aveam nevoie de o schimbare, de un nou început. Am acceptat oferta Rapidului din prima", a declarat Andrei Ciobanu pentru Orange Sport. 

Cu 142 de minute jucate în acest sezon, mijlocaşul încearcă să se impună în echipa de start a lui Adrian Mutu. 

"Atmosfera din Giuleşti nu se compară cu nicio altă atmosferă de pe stadioanele din Liga 1. Cu siguranţă suporterii noştri sunt cei mai frumoşi din România şi este o atmosferă incendiară meci de meci. 

Avem o echipă solidă, un mix de jucători tineri cu jucători de experienţă. Obiectivul nostru e de a intra în play-off şi după vom lua meciurile pas cu pas", a mai spus Andrei Ciobanu. 

Afla mai multe despre: andrei ciobanufarul constanta 

viewscnt
Articole similare