Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep s-a calificat în sferturi la Toronto! Ce a spus după victoria cu Jil Teichmann: ”A fost dificil din această cauză”

Simona Halep s-a calificat în sferturi la Toronto! Ce a spus după victoria cu Jil Teichmann: ”A fost dificil din această cauză”

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep, locul 15 WTA şi favorită 15, s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului de categorie WTA 1000 de la Toronto, cu premii totale de 2,5 milioane de dolari.

Simona Halep s-a calificat în sferturi la Toronto

În optimi, Halep a învins-o pe sportiva elveţiană Jil Teichmann, numărul 21 mondial, scor 6-2, 7-5, într-o oră şi jumătate.

În faza următoare, românca o va întâlni pe Coco Gauff (SUA), locul 11 WTA.         

Simona Halep şi Coco Gauff au mai fost adversare de trei ori, toate meciurile fiind câştigate de româncă. Două partide au avut loc  în 2022 (Indian Wells şi Madrid).

Le mulţumesc tuturor pentru că au venit. Este o plăcere să joc aici. A fost foarte dificil din cauza vântului, am ratat multe şi nu am simţit mingea, a fost greu şi la retur.

Dar mă bucur că am rămas în joc mental şi am câştigat. Mă aştept mereu la o luptă grea cu Gauff.

Sunt aici ca să lupt pentru fiecare meci pe care îl joc”, a spus Halep după meciul cu Teichmann, în interviul de pe teren.

Prin calificarea în sferturi, Halep şi-a asigurat un premiu de 61.300 de dolari şi 190 de puncte. Sportivele învinse în optimi primesc câte 30.660 de dolari şi 105 puncte.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare