Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele cuvinte ale lui Mirel Rădoi după debutul pe banca Universităţii Craiova: ”Felicitări lui Balint şi staffului său, lucrurile nu stau cum s-a vehiculat”

Primele cuvinte ale lui Mirel Rădoi după debutul pe banca Universităţii Craiova: ”Felicitări lui Balint şi staffului său, lucrurile nu stau cum s-a vehiculat”
Comentarii

La debutul pe banca Universităţii Craiova, Mirel Rădoi (41 de ani) a reuşit să conducă formaţia olteană către o revenire impresionantă împotriva celor de la Zorya Lugansk, câştigând returul cu 3-0, după ce fusese înfrântă cu 1-0 în prima manşă.

Înaintea returului cu Zorya Lugansk, Universitatea Craiova părea să nu mai aibă nicio şansă să prindă play-off-ul Conference League, având în vedere maniera în care au pierdut meciul tur.

Înfrângerea 1-0 din tur a fost oarecum mincionoasă luând în calcul ocaziile ratate de ucraineni şi a dus la plecarea lui Gyusi Balint şi venirea lui Mirel Rădoi.

După doar două zile de pregătire, la debutul său pe banca tehnică a echipei, fostul selecţioner a reuşit ”Miracolul din Bănie”: Universitatea Craiova a întors scorul şi a învins-o pe Zorya cu 3-0.

În urma jocului, Mirel Rădoi a oferit primele cuvinte după debut, felicitându-şi predecesorul, dar punctând că mai este mult de muncă înainte.

Primele cuvinte ale lui Mirel Rădoi după debutul pe banca Universităţii Craiova

Artizanii acestei victorii şi califică sunt jucătorii, apoi aş continua cu felicitări pentru Gyusi (n.r. Balint) şi stafful lui, echipa a arătat bine, nu sunt probleme.

Apoi merg felicitările mai departe pentru suporteri şi tribune, o atmosferă senzaţională, a fost ca cea de la echipa naţională când auzeam imnul, mi se făcea pielea de găină.

Am intâlnit o echipă bună, tânără, dar cred că am reuşit să suplinim dezavantajele pe care le-am avut. Cred că toată lumea e fericită, ne bucurăm astă-seară şi mâine dimineaţă, dar de mâine toate forţele sunt pe următoarea partidă.

Lucrurile nu stau cum s-a vehiculat, cred că cu toţii încercăm un lucru: să generăm multe bucurii. Mare lucru nu am reuşit acum, mai avem o dublă foarte importantă, dar ne aşteaptă acum meciul cu Mioveni.

Suporterii trebuie să fie alături de băieţi în primul rând, apoi de noi, de staff, dar dacă sunt alături de jucători noi suntem mulţumiţi.

Sunt lucrui de determinare şi atitudine care trebuie să rămână acolo, greşelile poate să fie mai mari data viitoare, nu putem să avem posesia 90 de minute, dar va trebui mereu să încercăm să impunem aceleaşi principii”, a declarat Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: mirel rădoi 

viewscnt
Articole similare