Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul dorit de Gigi Becali a vorbit despre interesul FCSB-ului! Ce spune despre un posibil transfer: ”Sunt fericit”

Fotbalistul dorit de Gigi Becali a vorbit despre interesul FCSB-ului! Ce spune despre un posibil transfer: ”Sunt fericit”

FCSB

Comentarii

FC U Craiova a reuşit să îşi treacă în cont prima victorie în deplasare din acest sezon, după ce a învins-o pe FC Argeş, în Trivale, cu scorul de 2-0. Omul momentului din Bănie, Andrea Compagno, a marcat o dublă.

Vineri seara, FC Argeş şi FC U Craiova au deschis cea de a cincea etapă a noului sezon din Superliga. Oltenii au plecat învingători din Trivale, după ce s-au impus cu 2-0.

Andrea Compagno a marcat o dublă pentru echipa sa şi a ajuns la borna cinci în acest sezon, urcând pe prima treaptă în clasamentul golgheterilor campionatului.

Atacantul italian a fost unul dintre jucătorii-revelaţie din Superligă în ultimul an, în special după venirea lui Nicolo Napoli la club, continuându-şi forma bună şi în mandatul lui Marius Croitoru.

Prestaţiile sale au atras atenţia altor echipe importante din campionat, în frunte cu FCSB, care s-a şi interesat de acesta, a dezvăluit MM Stoica.

Totuşi, mutarea are şanse mici de a se materializa, întrucât Compagno are o clauză de reziliere uriaşă pentru campionatul nostru, de trei milioane de euro.

Fotbalistul dorit de Gigi Becali a vorbit despre interesul FCSB-ului

Pentru Compagno a fost ceva, Gigi i-a propus ceva lui Mititelu, o ofertă. Compagno are clauză de reziliere de trei milioane de euro, din ce ştiu eu.

Nu cred că se poate mişca de la Adrian Mititelu sub trei milioane de euro niciodată. Că-l ştiu pe Adrian Mititelu", a dezvăluit MM Stoica, la Orange Sport.

Nu doar că italianul are acea clauză în contract, ci nici nu s-ar gândi la un transfer. În urma meciului cu FC Argeş, întrebat despre o posibilă plecare, italianul a răspuns ferm.

Andrea Compagno a afirmat că nu citeşte zvonurile despre viitorul său şi a punctat că este concentrat exclusiv pe echipa sa, unde se simte foarte fericit.

Nu mă gândesc la asta, mă gândesc la meciuri, acum cu Argeş, apoi cu Petrolul. Sunt cu FC U, sunt fericit aici şi nu mă interesează alte echipe.

Sincer nu mă uit pe internet, am auzit, dar nu mă interesează, mă interesează doar echipa mea”, a declarat Andrea Compagno.

Afla mai multe despre: andrea comapgno 

viewscnt
Articole similare