Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul pe care MM Stoica îl propune celor de la UTA Arad: ”Keşeru are 36 de ani, lui Postolachi pare că îi lipseşte ceva” | EXCLUSIV

Transferul pe care MM Stoica îl propune celor de la UTA Arad: ”Keşeru are 36 de ani, lui Postolachi pare că îi lipseşte ceva” | EXCLUSIV

UTA

Comentarii

UTA Arad a reuşit să o învingă pe U Cluj în a cincea etapă a Ligii 1, scor 2-1. Virgiliu Postolachi (22 de ani), fostul junior de la PSG, a fost decisiv atât la primul gol al gazdelor, cât şi la reuşita oaspeţilor.

În vara acestui an, UTA Arad a reuşit să rezolve transferul lui Virgiliu Postolachi, internaţional moldovean pentru care FRF se ”lupta” în urmă cu câţiva ani.

Crescut de PSG, atacantul era considerat o speranţă a parizienilor, astfel că şefii de la federaţie au făcut eforturi pentru a îl ademeni la echipa naţională a României.

Între timp, cariera sa nu a continuat pe panta acsendentă sperată, iar acesta a apucat să debuteze pentru selecţionata Moldovei, pentru care are însă doar trei apariţii.

Sosit în România pentru a se repune pe picioare, după aventuri în Belgia şi Danemarca, Postolachi a impresionat în perioada de pregătire, iar în etapa a cincea a reuşit să marcheze primul gol pentru UTA.

Internaţionalul moldovean a deschis scorul în confruntarea cu U Cluj, înainte de a gafa la reuşita ardelenilor, care i-a readus în joc pe fotbaliştii pregătiţi de Erik Lincar.

Transferul pe care MM Stoica îl propune celor de la UTA Arad

În urma partidei, MM Stoica şi Andrei Vochin au analizat jocul arădenilor, dar şi al lui Postolachi şi au ajuns la concluzia că Ilie Poenaru are mare nevoie de întăriri în atac.

Managerul general de la FCSB i-a propus UTA-ei să transfere un nou atacant şi a punctat că ”textiliştii” au probleme şi pentru îndeplinirea criteriului U21 din campionat, odată cu plecarea lui David Miculescu.

Cu bune şi rele, dă un gol important şi apoi... un atacant în zona defensivă trebuie să aibă acel instinct să nu îşi pună echipa în pericol, dacă dădea mingea în corner, nu mai era pericol”, a spus Andrei Vochin, la Orange Sport.

El nu e marcator, a fost în Belgia, nu a dat niciun gol. Cred că UTA Arad are două probleme: trebuie sa nimerească un atacant, Claudiu are 36, lui Postolachi pare că îi lipseşte ceva şi are mari probleme la jucătorul U21”, a adăugat MM Stoica.

Afla mai multe despre: virgiliu postolachi 

viewscnt
Articole similare