Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gabi Tamaş, discursul secolului! A spus ce avea de spus şi a plecat: ”Vă spun eu, să nu mai întrebaţi voi. V-am pupat, sănătate!”

VIDEO | Gabi Tamaş, discursul secolului! A spus ce avea de spus şi a plecat: ”Vă spun eu, să nu mai întrebaţi voi. V-am pupat, sănătate!”

Petrolul

Comentarii

Sâmbătă seara, Rapid a pierdut primul ”Primus Derby” disputat în Liga 1 în ultimii şapte ani, scor 0-1, pe stadionul Ilie Oană. Unicul gol al partidei a fost marcat de Gicu Grozav, graţie unei gafe a lui Horaţiu Moldovan, care a scăpat mingea în poartă.

Rapid a venit pe Ilie Oană convinsă că va reuşi să o învingă pe rivala Petrolul, însă ”lupii galbeni” au reuşit să ”smulgă” toate punctele, graţie unei gafe a lui Horaţiu Moldovan.

Golul norocos al lui Gicu Grozav a decis partida, dar, în urma meciului, Adi Mutu nu a ezitat să îi critice pe rivali, spunând că aceştia s-au apărat cu 10 oameni în faţa careului şi nu au jucat fotbal.

Prezent la flash-interviu după fluierul final, ca după aproape fiecare meci, Gabi Tamaş a ţinut discursul secolului, dându-le peste nas celor care i-au criticat pe ploieşteni.

Fundaşul de aproape 40 de ani nu a răspuns la întrebări, ci doar şi-a expus punctul de vedere în legătură cu criticile primite, înainte de a spune ”v-am pupat” şi a pleca.

Gabi Tamaş, discursul secolului

Pentru mine, derby-urile... am jucat multe la viaţa mea. Am auzit şi eu că e primul derby din România, din 1934 sau ceva, cred că s-a văzut şi în tribune.

Sincer, le-am spus şi colegilor înainte de meci, chiar am avut emoţii şi eu, la vârsta pe care o am, când am văzut tribunele pline, cum ne-au aclamat oamenii, sper că i-am făcut fericiţi.

Hai să vă spun eu, să nu mă mai întrebaţi voi. Am văzut declaraţii, la unul şi la altul, <<anti-fotbal, anti-fotbal>>. Bun, bine. Hai să vă explic ceva. Punctele sunt la noi.

În play-off sau unde vrem noi să ajungem, trebuie să acumulăm puncte. Cu anti-fotbal, ne-anti-fotbal, CFR a câştigat campionatul cinci ani la rând, ok?

Am jucat primele două etape extraordinar şi am pierdut şi am mai declarat şi am mai spus şi în interviurile trecute, mai bine joc anti-fotbal şi câştig, decât să fie plăcut ochiului şi să pierd.

Pentru că nu vreau să retrogradez, nu am venit aici să retrogradez. Gicu a venit să dea goluri, eu am venit să nu iau gol, deci v-am răspuns la toate întrebările, v-am pupat, sănătate!”, a declarat Gabi Tamaş.

Afla mai multe despre: gabi tamaş 

viewscnt
Articole similare