Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Săpunaru a sărit în apărarea lui Horaţiu Moldovan: ”Să ne aducem aminte în câte meciuri ne-a salvat!”

Cristi Săpunaru a sărit în apărarea lui Horaţiu Moldovan: ”Să ne aducem aminte în câte meciuri ne-a salvat!”

Rapid

Comentarii

Petrolul Ploieşti a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Rapid, într-un meci din etapa a cincea a Superligii.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Gicu Grozav, după o gafă a portarului Horaţiu Moldovan. Jocul a fost întrerupt câteva minute în prima repriză, după start, din cauza obiectelor pirotehnice aruncate de fani. La un moment dat, unul dintre panourile publicitare de la marginea terenului a luat foc.

La finalul meciului, Cristi Săpunaru a sărit în apărarea lui Horaţiu Moldovan. El susţine că portarul a greşit, dar nu trebuie pus la zid, deoarece a avut foarte multe evoluţii bune în trecut. 

”Să ne aducem aminte în câte meciuri ne-a salvat!”

”A sărit mingea. I se poate întâmpla oricui. Să ne aducem aminte în câte meciuri ne-a salvat şi în câte meciuri a fost cel mai bun jucător. Ne-am surprins că noi că nu am dat gol. Am încercat 90 de minute să dăm gol pe un teren inpracticabil de Liga 1. Aşa suntem noi în România. 

O atmosferă frumoasă. Se ştia dinainte că e derby, cel mai vechi derby al României.Trebuia să fim mai agresivi şi să marcăm. Nu îmi aduc aminte să ne fi pus probleme Petrolul Ploieşti. Am înercat să abordăm partida la victorie. Aşa cum le abordăm pe toate. Tamaş va rămâne prietenul meu pe viaţă. Una este fotbalul, alta este prietenia”, a spus Cristi Săpunaru, la finalul meciului.  

Afla mai multe despre: rapid-săpunaru-moldovan 

viewscnt
Articole similare