Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din Serie A. Inter a învins-o în prelungiri pe Lecce, AC Milan a marcat de patru ori în poarta lui Udinese

VIDEO | Rezumatele zilei din Serie A. Inter a învins-o în prelungiri pe Lecce, AC Milan a marcat de patru ori în poarta lui Udinese

Serie A

Comentarii

Sâmbătă, patru partide din prima etapă a noului sezon din Serie A au avut loc: AC Milan - Udinese, Sampdoria - Atalanta, Lecce - Inter şi Monza - Torino.

Rezumatele zilei din Serie A

Campioana AC Milan a avut viaţă grea la debutul noului sezon - a luat gol după doar 90 de secunde de la căpitanul lui Udinese, Rodrigo Becao. Milan a întors în 4 minute cu reuşitele lui Theo Hernandez din penalty si Rebic.

La pauză nu era linişte pe San Siro - oaspeţii au egalat in prelungiri. Milan a plecat in trombă în repriza a doua - Diaz a dat gol în doar 30 de secunde. Rebic a reuşit cu dubla la jumătatea reprizei.

Adversara Milanului din etapa viitoare, Atalanta, a castigat cu 2-0 pe terenul Sampdoriei. Rafael Toloi a dat primul gol al Atalantei în noul sezon, la jumătatea primei reprize

Tabela a inchis-o nigerianul Lookman. Fostul atacant al lui Leicester a marcat la debutul in Serie A.

Vicemcapioana Inter a tremuar pentru victorie până la ultima fază a meciului. Pe terenul nou-promovatei Lecce, Lukaku a avut nevoie 82 de secunde pentru a deschide scorul.

Gazdele au egalat imediat după pauză dar Inter tot a plecat cu trei puncte din sudul Italiei - Dumfries a închis tabela la 1-2.

La primul meci din istorie în Serie A, Monza a pierdut. Echipa la care este preşedinte Silvio Berlusconi a fost invinsă acasă de Torino.

Miranchuk, adus de la Atalanta, a deschis scorul în prelungirile primei reprize. iar Sanabria l-a majorat în minutul 66. Primul gol al Monzei în Serie A a fost reuşit de portughezul Mota în prelungiri.

Afla mai multe despre: serie a 

viewscnt
Articole similare