Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură grea pentru Universitatea Craiova? Plecarea care i-ar putea afecta pe olteni: ”Cred că e o pierdere foarte mare” | EXCLUSIV

Lovitură grea pentru Universitatea Craiova? Plecarea care i-ar putea afecta pe olteni: ”Cred că e o pierdere foarte mare” | EXCLUSIV
Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, Eduard Stăncioiu a vorbit despre unul dintre jucătorii care au părăsit-o pe Universitatea Craiova în această vară. Fostul portar este de părere că această plecare este o ”pierdere foarte mare” pentru olteni, întrucât jucătorul era perfect pentru stilul de joc al echipei.

După un debut modest de sezon sub comanda lui Gyusi Balint, Universitatea Craiova l-a instalat pe Mirel Rădoi pe banca tehnică, iar echipa deja arată mai bine.

Fostul selecţioner şi-a început mandatul cu două victorii din două, iar joi va spera că va putea face un pas important către grupele Conference League.

Deşi şi-a început bine aventura în Bănie, unul dintre obstacolele pe care trebuie să le înfrunte Rădoi este faptul că lotul nu este construit de el.

Fostul selecţioner nu a făcut niciun transfer de când a sosit la club şi a fost nevoit să se bazeze pe jucătorii deja prezenţi la club, câţiva cunoscându-i de la echipa naţională.

Interesant este că unul dintre fotbaliştii care i-ar fi putut fi de folos noului antrenor al Craiovei este un portar care spera să ajungă la naţională în urmă cu câteva luni.

Este vorba despre Mirko Pigliacelli (29 de ani), jucător care s-a întors în Italia, la Palermo, în această vară, după patru sezoane petrecute ca titularul oltenilor.

Lovitură grea pentru Universitatea Craiova?

Eduard Stăncioiu, la rândul său fost portar, este de părere că, întrucât acesta se potrivea perfect stilului de joc al Universităţii Craiova, plecarea sa ar putea fi o ”pierdere foarte mare” pentru echipă.

Cred că e o pierdere foarte mare pentru Craiova, se mula perfect stilului de joc, cu un portar care să stabilească atât de bine jocul de picior.

A avut, cred, şi vreo trei-patru pase decisive, plus foarte multe oportunităţi şi momente în care au ieşit din apărare şi din momente grele cu un pas extraordinar să mute jocul în jumătatea adversă.

E o pierde mare, din punctul meu de vedere, Mirko”, a declarat Eduard Stăncoiu, la Orange Sport.

În cei patru ani petrecuţi în Bănie, Mirko Piglicelli a reuşit să însumeze 166 de partide, marcând un gol.

O Supercupă şi o Cupă a României a câştigat italianul alături de Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: mirko pigliacelli 

viewscnt
Articole similare