Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură grea pentru Dinamo! Mohammad Murad, în discuţii să preia un alt club, din Liga 1: ”E adevărat” / ”Nu pot declara că sunt dinamovist”

Lovitură grea pentru Dinamo! Mohammad Murad, în discuţii să preia un alt club, din Liga 1: ”E adevărat” / ”Nu pot declara că sunt dinamovist”

Dinamo București

Comentarii

În ultimele săptămâni, s-a vorbit despre interesul lui Mohammad Murad pentru preluarea lui Dinamo, însă ”câinii” par să fi primit o lovitură grea. Omul de afaceri este în discuţii să preia o altă echipă, din Liga 1, discuţiile fiind confirmate de preşdintele clubului.

După ce a suferit cea mai mare umilinţă din istoria clubului, în urma retrogradării ”reuşite” în ultima stagiune, Dinamo a primit o primă veste bună la începutul acestui sezon.

Mohammad Murad era interesat de preluarea clubului şi recunoscuse public că face eforturi în acest sens, Vlad Iacob, administratorul special, confirmând demersurile.

Totuşi, în cadrul conferinţei de presă în care a vorbit pe această temă, omul de afaceri a recunoscut că este interesat să investească în sport, nu neapărat în Dinamo.

Lovitură grea pentru Dinamo! Mohammad Murad, în discuţii să preia un alt club

Statul nu mai are aceeaşi putere pe care a avut până în 90', statul are venituri limitate, iar în mediul de afaceri, în afară de obligaţii, şi sunt foarte multe, trebuie să ne gândim şi la investiţii voluntare chiar dacă au un cost.

Dar cred că ne dă o imagine corecta ţi o buna dispoziţie, un fair play din partea noastră, de unde trăim şi facem profit. Din acest motiv m-am gândit să intru în sport.

Dacă nu se poate la Dinamo, şi in altă parte, pentru că nu pot să declar că sunt dinamovist”, spunea Murad, în urmă cu mai bine de o săptămână.

 

Iar fricile suporterilor roş-albi par să se fi adeverit: preşedintele unui club din Liga 1 a dezvăluit că un reprezentant al omului de afaceri l-a contactat în privinţa preluării echipei.

Costel Lazăr, conducător al Petrolului, a afirmat că ”lupii galbeni” sunt foarte interesaţi de posibilitatea de a îl avea pe Murad în acţionariat, având în vedere problemele financiare de la club.

E adevărat! Am purtat deja o discuţie cu un reprezentant al domnului Murad, despre care am înţeles că ar fi interesat să preia Petrolul.

Avem pregătite absolut toate actele, le punem la dispoziţie în orice moment. Şi în noaptea asta dacă e nevoie!”, a declarat Costel Lazăr, pentru Playsport.

Afla mai multe despre: mohammad murad 

viewscnt
Articole similare