Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo, aproape să fie cumpărată de Mohammad Murad: ”Sperăm să tranşăm lucrurile în cel mai scurt timp!”

Dinamo, aproape să fie cumpărată de Mohammad Murad: ”Sperăm să tranşăm lucrurile în cel mai scurt timp!”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo este aproape să fie preluată de omul de afaceri, Mohammad Murad.

Dinamo Bucureşti a pierdut cu scorul de 1-3 partida jucată acasă cu echipa Oţelul Galaţi, marţi, în etapa a doua din Liga 2. În meciul care s-a jucat la Clinceni, Oţelul Galaţi a deschis scorul prin Răzvan Gorovei, în minutul 33. 

Vasile Buhăescu a egalat în minutul 45+2 după ce a primit o pasă de la Moura. În repriza secundă, gălăţenii au trecut la conducere prin reuşita lui Laurenţiu Maxim, din minutul 56, pentru ca George Cîrjan să stabilească rezultatul final în minutul 66.

La finalul meciului, conducătorul lui Dinamo, Vlad Iacob, a anunţat că discuţiile sunt avansate cu Mohammad Murad, dar nu a putut da un termen limită pentru finalizarea discuţiilor. 

”Discuţiile cu domnul Murad sunt foarte avansate şi sperăm să tranşăm lucrurile în cel mai scurt timp cu putinţă. Nu vreau să dau un termen, ştiu că fanii aşteaptă un termen, eu îmi doresc cel mai mult să se încheie lucrurile în privinţa finanţării, pentru că eu primesc cele mai multe întrebări în acest sens, şi din interiorul clubului şi din exteriorul lui”, a spus Vlad Iacob.

Declaraţiile lui Mohammad Murad

”În momentul de faţă, discutăm despre ce s-a întâmplat în trecut. Tot ce s-a întâmplat rău în trecut se află pe masa negocierilor. Sunt probleme majore, iar acum se face o renovare astfel încât să putem lămuri toate problemele şi să putem reconstrui ceva pe 10-20 de ani.

Eu sunt implicat în această reconstrucţie, avem comunicare permanentă cu administratorul special şi cu cei din club, care lucrează acolo, nu este uşor deloc pentru că este vorba de a clarifica toate aspectele negative, astfel încât să nu mai fie blocaje în viitor. În ceea ce priveşte partea curentă, cheltuielile curente, nu sunt probleme”, spunea Murad în urmă cu puţin timp.

Afla mai multe despre: dinamo-liga 2- mohammad murad 

viewscnt
Articole similare