Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Moartea fotbalului în mai multe acte”. Marius Croitoru, discurs acid la adresa Petrolului: ”Nu voi juca niciodată aşa”

”Moartea fotbalului în mai multe acte”. Marius Croitoru, discurs acid la adresa Petrolului: ”Nu voi juca niciodată aşa”

FC U Craiova

Comentarii

Marius Croitoru a tras concluziile după eşecul suferit de echipa sa, FC U Craiova, în faţa celor de la Petrolul Ploieşti, scor 0-1, în etapa a şasea din Superligă. Antrenorul oltenilor i-a desfiinţat pe prahoveni pentru jocul ultradefensiv arătat în meciul de vineri.

FC U Craiova a acumulat doar şapte puncte în primele şase etape scurse din Superligă, iar în umrătoarea rundă o vor întâlni în deplasare pe UTA Arad.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Jair, din lovitură liberă, în prelungirile primei reprize.

”Moartea fotbalului în mai multe acte”. Marius Croitoru, discurs acid după eşecul cu Petrolul: ”Nu voi juca niciodată aşa”

La finalul meciului, Marius Croitoru a avut un discurs dur la adresa adversarilor săi, pe care i-a acuzat că s-au bucurat excesiv la golul marcat.

Antrenorul celor de la FC U Craiova a subliniat că a fost o zi în care ”fotbalul a pierdut”, aluzie la faptul că echipa sa a jucat ofensiv, a avut o multitudine de faze de poartă, dar nu a obţinut nici măcar un punct la capătul meciului de la Târgu Jiu.

”Moartea fotbalului în mai multe acte. Nu e nimeni de vină, singurul vinovat sunt eu. Nu au jucat nimic, dar fiecare îşi face strategia cum vrea. Am văzut echipe care au ţinut aşa un an de zile, dar în al doilea a fost mai nasol.

Bravo lor că au ştiut pentru ce au venit. Nu ştiu dacă au venit pentru un gol din lovitură liberă, dar ăsta este fotbalul. A fost o seară în care fotbalul a pierdut.

Jucătorii au încercat să facă ce le-am spus eu să facă, dar din păcate se întâmplă şi astfel de lucruri, nu ai ce să analizezi. Să joci cum se juca odată la baraje, se arunca mingea pe spate şi se juca numai într-un careu.

A fost o atmosferă frumoasă, aproape ca la noi, la Craiova. Nu avem ce să facem, trebuie să mergem să câştigăm. Suntem o echipă mare, cu multe atuuri ca să putem câştiga cu multe echipe.

M-as simţi penibil să am o bucurie asa exacerbată dupa practic un antrenament. Asta a fost antrenament, un antrenament fizic. Eu nu le-aş fi dat voie jucatorilor mei să se bucure aşa după un aşa meci. Nu voi juca niciodată aşa. Prefer să pierd să îmi fie lecţie, pentru că pentru mine e moartea fotbalului în mai multe acte. 

(n.r. despre transferuri) Nu ştiu, nu cred, pentru că avem un lot complet, lista e completa. Dacă va veni un jucător român, trebuie să plece un jucător român, la fel şi la cei străini. Până în iarnă mai e destul timp, se poate întâmpla orice”, a declarat Croitoru, după meci.

Afla mai multe despre: croitorucraiova 

viewscnt
Articole similare